Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek? Szerintetek ez mennyire probléma egy kapcsolatban?
Sziasztok!
Barátommal 1 éve vagyunk együtt. Az én problémám az, hogy lefekvéskor, amikor külön vagyunk nem képes néha messengeren elköszönni.
Annyira megbánt vele. Mintha nem érdekelné. Pedig mindig várom, meg szeretem tudni mikor fekszik le.
Két dolog. Kérlek ne írjátok, hogy ez nem a felnőtt témához tartozik. Tudom, hogy ez nem hatalmas bűn. De egyszerűen bánt.
A másik dolog pedig, hogy megbeszéltem vele 100x,hogy ez mennyire bánt. És ezért zavar annyira. Mert nem értem, hogy ha tudja hogy nekem ez rossz miért nem képes.
Mindig azzal jön hogy bealszik. Megértem 1-2x oké. De ő sokszor csinálja. Ha tudja ilyen miért nem tudná mindig automatikusan mondjuk esti fogmosas után elköszönni...nem fogom fel.
Tényleg tudom, hogy nem hatalmas probléma.
Sajnos nekem magammal van problémám. Kapcsolatokban nem vagyok a legjobb.
Ezért érdekelne, hogy mit gondoltok erről a dologról. Ez olyan dolog, amit lazán el kellene engednem? Vagy érthető ha heti 1-2x bealszik és nem ir. Vagy esetleg jogos hogy leszar a erzem magam emiatt?
Köszön előre is a válaszokat!
Nálunk is rendszeresen volt ilyen, csak én voltam az, aki elaludt :D Általában mire ő elindult fürdeni én már ágyban voltam és sokszor előfordult, hogy mire végzett én elaludtam. De reggel mindig nagyon örültem a "jóéjszakátos" üzeneteknek, amiket még este írt :)
Ebből soha nem volt probléma.
Szerintem nagyon túlreagálod és csak magadnak ártasz ezzel,meg hosszabb távon a kapcsolatotoknak is
Én nő vagyok, de ha férfi lennék, menekülnék az ilyen hisztis libák elől.
Miért akarod irányítani, elnyomni, belemászni a privát szférájába? Ezzel fogod magadtól minél messzebb ellökni.
Tegyük fel, beszélgetek a párommal, de aznapra valahogy kifújt már a dolog, 9 óra van. Elköszönök. Még nem fogok menni aludni, még a neten fogok lógni. Ő majd megkérdezi: mész is aludni? Én pedig nem vagyok hazug, tehát: nem, még korán van.
Na, erre mit lépnél? Itt hisztiznél, hogy biztosan megcsal. Pedig a nagy francokat. Miért kell játszmára, könnyed kis hazugságokra kényszeríteni a másikat? Az okés elvárás, hogy egy beszélgetés végén köszönjön el, de fel vagy arra is készülve hogy ez este 7-kor is lehet? Minek kellene beszámolnia arról hogy mikor megy aludni? Mi közöd neked ehhez? Ha majd együtt éltek, úgy is fogod látni, mikor megy aludni. Az ilyen ellenőrzésekre úgyis csak füllentés lehet a válasz, semmi más.
Sziasztok!
Köszönöm szépen az értelmes válaszokat! :)
Örülök, hogy nem vagyok azért egyedül az érzéssel.
"szeretem tudni mikor fekszik le". Sokan azt értették ez alatt, amit akartak: nincs intimszférája, nincs bizalmam felé. Rosszul gondolják.
Csak egy szófordulat volt ez leginkább. Arra értettem, hogy mikor együtt vagyunk elkoszonunk éjszakai puszi és jó éjszakát. Szeretem tudni, hogy lefekwzik, hogy ha már személyesen ez elmaradt akkor chaten legalább el tudjunk. Illetve arra is gondoltam ezalatt, hogyha tudom hogy már alszik nem irogatok neki, nem várom a válaszát, stb.
Bizalmam maximális felé. Az, hogy mennyi magánszférája van. Szerintem, az, hogy nem a nap minden percében beszélünk és nem faggatom minden egyes pillanatról az mutatja, hogy van neki.
Köszönöm akik azt írták, hogy nekik is rosszul esik/esne, de ha csak ennyi, engedjen el.
Én is így vagyok vele.
És azért tettem fel a kérdést, mert mint leírtam velem van a baj, sok esetben nem tudom mi a helyes egy kapcsolatban.
Mielőtt ráhagyom, szerettem volna tudni, hogy jól érzem-e, hogy mégha rosszul is esik, azért nem akkora bűn ez.
Lehet, ha mindenki támadott volna rájöttem volna, hogy nem teheti meg ezt velem. Ezt, hogy "semmibe vesz" (ahogy valakik írták).
És aki azt írta, hogy semmibe vesz, a kérdésem semmibe vétele a probléma. Igen, ezt is érzem. Nyilván ez a rossz és ezért vagyok bizonytalan.
Viszont ráhagyom.
Köszönöm még egyszer!
Én is nőként írom, hogy teljesen feleslegesen generálod a hisztit, amit előbb utóbb meg fog unni.
Mi általában tudjuk, hogy a másik megy-e valahova este vagy otthon van. Ha otthon van és nem válaszol mondjuk fél órán belül, az azt jelenti, hogy elaludt. Előfordul mindkettőnkkel mondjuk heti 2x. Van olyan is, hogy kiszámíthatatlanul elalszunk 8kor, akkor ha felkelünk mondjuk 10kor, írunk egy olyat egymásnak, hogy bocsi de elaludtam a filmen, jo ejt. Ez a normális, főleg 1 év után.
Igaza van egy válaszolónak, hogy másokat vernek, megcsalnak, megaláznak, neked meg az a problémád meg azon hisztizel, hogy heti 2x elalszik mielőtt jó éjt kívánna. Érzed a különbséget? Ne hisztizz ilyen felesleges dolgokon, mert hamar egyedül fogod találni magad.
Pasiként írom, h engem is zavar, ha a hozzám közel állók nem tudnak elköszönni chaten.
Nem kell nagy dolgokra gondolni, de egy több órás beszélgetés után férjen már bele annyi, h most megyek, szia! Főleg ha a párom. És nálunk ez kölcsönös, Ő is elvárja.
Kérdezem azoktól, akiknek m1, hogy ha fizikailag fekszetek le egy ágyba, akkor is mindegy, h a másik fél jó éjt kíván-e vagy sem?
Nyugodtan lehet hisztis p..sának nevezni, de szerintem ilyen apróságoknak tűnő dolgokon is múlik egy kapcsolat /pillangó hatás/.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!