Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek? Szerintetek ez mennyire probléma egy kapcsolatban?
Sziasztok!
Barátommal 1 éve vagyunk együtt. Az én problémám az, hogy lefekvéskor, amikor külön vagyunk nem képes néha messengeren elköszönni.
Annyira megbánt vele. Mintha nem érdekelné. Pedig mindig várom, meg szeretem tudni mikor fekszik le.
Két dolog. Kérlek ne írjátok, hogy ez nem a felnőtt témához tartozik. Tudom, hogy ez nem hatalmas bűn. De egyszerűen bánt.
A másik dolog pedig, hogy megbeszéltem vele 100x,hogy ez mennyire bánt. És ezért zavar annyira. Mert nem értem, hogy ha tudja hogy nekem ez rossz miért nem képes.
Mindig azzal jön hogy bealszik. Megértem 1-2x oké. De ő sokszor csinálja. Ha tudja ilyen miért nem tudná mindig automatikusan mondjuk esti fogmosas után elköszönni...nem fogom fel.
Tényleg tudom, hogy nem hatalmas probléma.
Sajnos nekem magammal van problémám. Kapcsolatokban nem vagyok a legjobb.
Ezért érdekelne, hogy mit gondoltok erről a dologról. Ez olyan dolog, amit lazán el kellene engednem? Vagy érthető ha heti 1-2x bealszik és nem ir. Vagy esetleg jogos hogy leszar a erzem magam emiatt?
Köszön előre is a válaszokat!
Szerintem igen is probléma amit írsz.
Nekem semmilyen ilyenem nincs se ez a massanger Izé, se fb. Se viber, meg semmi. Telefonom van, meg egy emailem a vásárlás miatt. Itt is azért vagyok mert várok egy választ egy kérdésemre.
Miért gáz ez?
Nálunk az volt, (igen 2 hete múlt idő, a dolog), hogy élvezettel mesélek neki valamit telefonba, és párhuzamosan el kezd beszélgetni más emberekkel, és itt most nem arról van szó, hogy órákig nem tesszük le, képes erre akkor is ha 2-perce hívott, vagy hívtam. És millió egy ilyen dolog van,a kettesben történő beszélgetésekkor lehetett jól megfigyelni. Egy történetben, egy szituáció bármi, ha nincs benne 100%-ig úgy mond nem vele, érte történik lesz@rja. Vagy egy kicsit figyel, hogy nehogy szóvá tegyem, tehát a figyelése is csak érdek. De ha vele van valami, akkor a legnagyobb betegségembe is szaladjak, szaladtam is. Ezért húztuk 1 évig, már rég haza kellett volna szaladnom.
Az én volt párom minden téren öntelt, önigazult, és beképzelt volt. És iszonyú jó manipulátor. Gondolom rájöttél, ez egy oly népszerű kérdéskör, nárcisztikus pasi volt, (amúgy anyafüggő is), és a mi kapcsolatunk, mérgező kapcsolat volt.
Igaz a kérdező elmondásából annyit tudunk, hogy sosem köszön el, mindig elalszik, tehát nem tisztel nem becsül semmire, mikor tudva tudja hiszen ezerszer mondtad hogy Neked ez rossz.
'Ja nekem is van ám ilyen sztorim régebben,telefonon mikor valamelyik este beszéltünk, visszahívtam egy kedves dolog miatt boldogan. Ezt kaptam:kicsöng 2x, majd foglalt jel. Vissza hívom, hátha véletlen kinyomott, erre ki van kapcsolva. Másnap mondtam ez mi volt? Hát Ő fáradt volt, nem is emlékszik.aham. Még annyi az én mobilom korlátlan az övé nem, 7ft percenként, de soha sem hívott fel az 1 év alatt, csak megcsörget bumm lerakja. Úgye hívjál vissza neked van ingyen. Ez is örökösen nagyon bántó tud lenni.
Úgyhogy kérdező nem tudlak sok jóval vígasztalni, ha ilyen baj van sorozatban, ott más baj is van.
12,13 asok. Itt nem erről van szó. Nem a gyerekes massengerről van szó, hanem a másik kérésének a semmibe vételéről. Ezek az első tünetek, én a 11-es vagyok. Jelenleg klinikai szakpszichológushoz járok, mert önértékelési zavarom lett, attól, hogy semmibe vett a párom.
Azt elismerem ez a mass.Izé valami modern új maikor ezköze és semmi se számít. De az igen is számít, hogy VALAKINEK VALAMIT MEGÍGÉRNEK és simán felrúgják SOROZATBAN , mert nem szolgálja az érdeküket. Innen nézzétek. Ne onnan hogy nem integetet egy akármilyen kütyün.
👋👋👋
Akkor nézzük pszichológiai szempontból. Az egyetlen nem normális dolog az egészben ez:
"szeretem tudni mikor fekszik le"
Mindannyian tudjuk, hogy ez minek a jele.
Nem hogy örülne, hogy a srác olyan szívesen beszélget vele, hogy még akkor is a telefont lesi, amikor már majdnem bealszik.
'15 én a 11,14 vagyok.
A mondat amit kiemeltél az felett átsiklottam. Bocsánat!
Mindenkinek van egy intimszférája természetesen amibe nem mászunk bele. Az álláspontjaim, a szempontjaim szerint tartom, de ne akatjuk tudni, hogy a másik mikor alszik, kivel beszélget, persze a miért beszélget, meg ilyenek nem megengedettek, ha csak Ő nem avat bele ebbe. Legyen annyi önbizalmad kérdező, hogy elég vagy Te Neki, nem akar mást magának, ha mégis akkor úgy is lebukik.
Kössetek kompromisszumot, Ő nem lép le, alszik el köszönés, búcsú nélkül. (Bár ez a személytelen sz@rt soha nem fogom megérteni, már megöregedtem biztos 🙃)
Te pedig nem leselkedsz olyan dolgok után ami nem tartozik rád, kivéve ha meg akarja osztani Veled. De hidd el ha fontos vagy neki, és nem vagy erőszakos,nyomulós szívesen megosztja Veled, hiszen szeretetből a véleményedre is kíváncsi lesz.
Egyezzetek meg! 🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!