Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom mindig más nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom mindig más nőket nézeget a neten és paszturbál. Mi az a szint amig ez normális?

Figyelt kérdés
Kb heti 2 szer szoktunk szeretkezni és úgy érzem emiatt hogy nem vagyok neki vonzó. Facebookon is követi mindig a szexi nőket ha tv ben nézünk valamit ott is megnézi mindig a nőket és egyszer azt is kijelentette hogy külsőleg a legtökéletesebb nő Rihanna és nekem ez rosszul esett hogy nekem ő a legtökéletesebb. Lehet hogy szex közben is másra gondol. Volt már olyan hogy lányoktól meztelen képet kért állítólag azért hogy visszavágjon az én hibámra (volt párommal beszélgettem titokban) Szerintetek hol van a határ a nők nézegetésében? Már teljesen elvesztettem az önbizalmat. :( 22/l
2020. ápr. 17. 17:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én ennyire nem gondoltam sokat. De nekem is volt egy normális felfogásom pár hónappal ezelőttig. Aztán kikötöttem a Tinderen, és ez azóta nagyon bezuhant. Huszonévesen rá kellett jönnöm hogy nem is ismertem az "átlagos" lányokat, ami igazából egy sötét önérdekkövető fogyasztói buta társadalom. Akiben még szebb hiedelmek élnek, az inkább kerülje el az ilyen helyeket ha nem akar ide jutni.

2020. ápr. 17. 21:26
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

11-es. A két kezem teszem össze, hogy már régen nem kell a lányokat hajtanom. Brutál, hogy mennyire leértékelték a női nemet, maguk a nők. Régen is voltak egy éjszakás kalandok, de az ami ma megy, az borzalmas. Mekkora öngól az is, hogy magukat az egekig magasztaló nők esnek legjobban pofára. Amikor csak barátilag szólok hogy nem kellene minden "jópasival" az első randin ágyba bújni, én vagyok a maradi. Majd amikor meg rájön hogy senkinek nem kell csak 1-2 numerára, egyből a férfitársadalom a szemét.

A férfiak csak annyira szemetek, mint amennyire a nők azt megengedik. Egy férfi sosem jutna szexhez, ha a nő nem tenné szét a lábát. Akiben meg a fél város már megfordult, az mitől lenne olyan értékes? A kérdésem költői volt.

Az is vicc kategória, hogy a nők azt hangoztatják mindenhol, hogy nekik érzelmek nélkül nem megy a szex. Akkor miért jut szexhez minden idióta, nőverő, aljas hazug pasi? Hol van ilyenkor az a híres női hetedik érzék?

Nos az van, hogy a női nem többsége sem látott jó példát, nem kapott normális nevelést. Innentől kezdve az van, amit mindenki lát.

2020. ápr. 17. 23:09
 13/13 anonim ***** válasza:

Ez félreértés, én nem a szexuális igényről sem az életmódról nem beszéltem.

Ezt most másoknak írom, hogy értsék: Arról van szó, hogy az emberi hozzáállás a másikhoz (főleg az ilyen fiatalos platformokon) olyan undorító lett mára, eltárgyiasodott, "sales" megközelítésű, hogy nincs is esély arra hogy két érett ember normálisan megismerje egymást. És ehhez úgy kapcsolódnak ide a "nők", hogy azt tapasztalom hogy minden sztereotípia ellenére ebben most ők a húzóerők. Nincs is másra igény.

2020. ápr. 18. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!