Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 8.4 vércukor szint normális,...

8.4 vércukor szint normális, ha előtte ettem úgy 2 órára ilyen energiaszeletet (karamellásat, ugye az tömény cukor) meg ettem csipszer előtte 1 órával és 2,5órával előtte pedig egy cseresznyés endzsit is ittam?

Figyelt kérdés

2020. jan. 7. 20:31
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

elmegy. nem az igazi, az 7,5 alatt lenne, de még jó.

diabetes 11,1-től van nem éhomi értékre.

2020. jan. 7. 20:37
 2/2 anonim ***** válasza:
49%
Nyilván való hogy ha meg eszel egy csomó édességet megemeli acukor szintedet.De tapasztaltom szerint ez még csak emelkedett cukorszint, ami időmultán vissza áll alacsonyabb szintre.Ez a cukor szint egy vitatott kérdés. A gyógyszergyáraknak érdeke hogy foggyon a gyógyszerük. Ebben az orvosok is símán benne vannak. Ha szoktál tv. nézni akkor láthatod hogy egész nap csak azzal sokkolják az embereket hogy ijen rákot meg olyan rákot kapnak ha nem azt csinálják amit ők diktálnak. Javaslom hogy a youtubén nézd meg dr. Lenkei Gábor kutatóorvos videóit.
2020. jan. 8. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!