Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolaton belül az eltérő anyagi helyzetet hogyan tudtátok jól kezelni?
Én F/29 vagyok párom N/21. Kettőnk között én vagyok jólvan jobb anyagi helyzetben. Alapvetően nincs közöttünk emiatt semmi probléma és beszéltünk is már erről hogy ne aggódjon ilyen miatt. Azonban látom, hogy ez néha-néha mégis zavarja. Pláne a mostani helyzetben, neki is felmondtak úgyhogy ide költözött aminek örülök mert egyébként is terveztem már, hogy felvetem neki ezt mert már több mint két éve vagyunk együtt.
Szívesen jött de látom hogy kicsit zavarja is mert viszonylag azért kevés tartaléka van fizetésse most meg nincs, mivel a vendéglátásban melózok.
Látom, hogy zavarja amikor elmegyünk nagybevásárlásra és én fizetek többnyire. Viszont mivel jól keresek én drágább élelmiszereket és dolgokat veszek, amivel nem szeretném őt terhelni mert ő nyilván olcsóbbakat venne.
Szeretném ha tartalékolná a megtakarításait, de nem is akarom se lekezelni se azt, hogy rosszul érezze magát, így néha hagyom, hogy beszálljon a bevásárlásba vagy ő fizessen a hambisnál.
Beszélünk erről és nincs ebből probléma csak tényleg látom, hogy zavarja, arról meg már eleget hallottam hogy ez ilyen dolgok tönkrevághatják a kapcsolatot.
Tudtok tanácsolni valamit amit lehetne még tenni ez ügyben hogy kevésbé érezd rosszul magát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!