Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinte biztos vagyok benne, hogy hazudik, de egyszerűen tagadja, tagadja, tagadja. Kinek írhatnék?
A páromat titkolózáson kaptam, ráadásul olyan témában, amiről tudja nagyon jól, hogy nekem mennyire fáj. Hiába mondom neki, hogy meg tudjuk beszélni, csak legyen őszinte, illetve ezzel a bizalmamat veszíti, akkor is kézzel lábbal ragaszkodik a kitalált/megkreált sztorihoz. Én pedig napról napra összetörök ezalatt a teher alatt, hogy képtelen az őszinteségre. Így nem lehet semmit megbeszélni vagy megoldani, ráadásul hogyan higgyek majd neki a jövőben? Elég friss kapcsolat, és már ilyen problémák vannak... Tehetetlennek érzem magam.
Valakinek privátban leírhatnám? Szeretném tudni, hogy ez csak nekem ilyen egyértelmű-e, vagy tényleg ne bizonytalanodjak el, mert másoknak is gyanús lenne.
Köszönöm!
Általánosságban válaszolok, úgy,hogy nem ismerem a történetedet.
A párom családjával nincs kapcsolatom, és tudom,hogy miért is nem akarják ezt kialakítani. A párom tagad minden olyan helyzetet ami által tudatosítható,hogy mi is az ok.
Csak példának mondom...azt feltételezik,hogy a másik fél a párja anyagi javaira pályázik.Egyértelmű,hogy ez sértő, tehát a titkolózás megy azon a vonalon amin ez megerősítést nyerhetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!