Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben, hogyan cselekednétek?
Azért az a ti hibátok hogy a férjet megkerülve a háta mögött ismerkedtek és egymásba szerettek. Az első nem baràti megnyilvánulásnál kellett volna azonnal hátraarc és meghúzni a határokat egy igazi barátnak/feleségnek. De ti mindketten elbuktatok és ez 100%ig a ti hibátok. És szegény srác két oldalról is hatalmasat fog csalódni.
Ha olyan szr a kapcsolat miért is nem szakított mielőtt mást keres? Mert az egyenes és gerinces lenne?
#10 Nem ítélek én el senkit, hiszen minden eset más és más, és nekem úgy tűnik, hogy nem szánt szándékkal, hanem óvatlanul kerültek ebbe a helyzetbe. Legalábbis a kérdező szerintem igen, az asszonykáról meg nem tudhatjuk, nem-e nézte ki magának, és moccant rá célirányosan.
Vannak persze menthetetlen házasságok, de én azt gondolom, ha a megfelelő időben jön be a képbe egy harmadik, az romba dönthet egy olyan házasságot is, ami amúgy megmenthető lett volna.
De amúgy ez tényleg annak a függvénye, ki hogyan gondolkozik a házasságról, milyen mintát hozott a családból. Én azt is el tudom fogadni, ha két fél feladja, és aztán boldogak lesznek valaki mással. Én nem ebben nevelkedtem, nem ezt az attitűdöt tettem a magamévá, így annak a híve vagyok, hogy ha van rá mód, akkor küzdeni kell. Akik 50-60 éveket leélnek együtt, azok is egytől egyig megküzdenek a házasságért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!