Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőmmel már egy hete nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmmel már egy hete nem volt szex, fel hoztam neki a témát és most meg van rám sértődve? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

3 éve együtt vagyunk. Mostanában hetente veszekszünk valamint, vagy van valami kisebb konfliktus közöttünk...

Egy hete kb nem volt szex, tegnap hazaértem melóból gyertyával várt, vacsival. Lefurodtem és felajánlottam hogy megmasszírozom, kezdtem közeledni felé és vissza utasított, elkezdte nézni a kedvenc sorozatát...

És amikor szóba hoztam akkor teljesen kiakadt, hogy, neki nincs kedve, sose ertem meg ezt... És hogy pár nap múlva menstruálni fog... Nem tudtam hova tenni, mert az adott körülmények és szituációk nem arra utaltak hogy nem akar semmit...

Volt már ebből vitánk elmondta hogy neki nem a szex az elsődleges... Én meg mondtam neki hogy nagy az étvágyam... Ráadásul egy hete nem is voltunk együtt... És akkor erre totálisan besertodott és nem beszélt velem...

Mit csináljak? Hol rontottam el?

23 évesek vagyunk. Úgy érzem hogy nem fog működni ez sokáig ... Ha elmondom neki ami bánt, zavar egyből támad.

2020. ápr. 12. 13:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Én megadom mindig a hangulatot. Beszélgetem, kényeztetem, masszírozkm, puszilgatom, mit tudnék még tenni a a romantika érdekében kedves válaszoló?

Itthon várom gyertyafény aztán beül a szobába telefonján filmezni..

2020. ápr. 12. 18:57
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez huszon x évesen, gyerek nélkül így működik..., bármily fájó, kuka.

Ettől csak rosszabb, nehezebb lesz. Képzeld mi lesz, mikor 1-2-3 gyerek jön egymás után, kb évekig szex mentesség. Jobb előbb szakítani, nem passzoltok az igényeket illetően.

2020. ápr. 12. 21:47
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nő vagyok de szerintem nem illetek össze mert ő beszélgetni szeretne meg azt, hogy simogasd és romantikázni is. Te jó vagy de ha nem akarsz ki készülni akkor keresned kéne olyat aki illik hozzád olyan is van sok.
2020. ápr. 13. 14:30
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el ezt a kapcsolatot...csak rosszabb lesz.
2020. máj. 18. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!