Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes egy olyan kapcsolatot folytatni ahol a szerelem átalakult szeretetté?
Kinek mi. Van akit biztos nagyon hajt a kalandvagy es a vere....de nem minket.
7 eve vagyok egyutt a ferjemmel, es a mai napig szerelemmel szeretem. Egy kavezoban toltott delutani randin elkapott mosolyaba pedig ugyan ugy bele tudok szeretni, es meg inkabb rozsaszin kodos lenni tole, mint anno 18 evesen.
De 1x biztos elmulik majd ez es mas szeretette valik. Vagy nem, de a nepi bolcselet ezt mondja. Az is egy szep korszak lesz, a szeretet pedig marad.
En ilyenben elek. Emlitettem a valast. Olyan pusztitas lett a felvetes nyomaban, hogy a nyitott kapcsolatba belement, elvileg. Mert mondtam, hogy mi az, ami nincs es nem vagyok hajlando a halalos agyig lemondani rola.
Ja, no vagyok. A gyakorlatban felrelepesek voltak, amik azt mutattak meg nekem, hogy beledoglok, annyira hianyzik az izgalom. A nyitott hazassaggal a parom csak meg akart tartani, de belepusztulna, ha szembesitve lenne. Igy Koronavirus elott is szinte zero alkalmam volt szexre.
Uj parkapcsolat mar nem kene, szeretem a parom, egyedul lennek legfeljebb. A szex fizikai vonzodas volt erzelmi kotottseg nelkul.
Nincs jo megoldas, es a lehetseges fajdalmas valasztasokbol kell valamelyikre szavazni.
En per pillanat felaldoztam magam, mert harom kettyintes azt mutatta meg, miert vagyok depresszios, es mi az, ami annyira jo....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!