Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek 20 felett, tini barátnője van (16-17) éves. Annak milyen előnyei és hátrányai vannak?
Hátrány szerintem az lehet, hogy nem azonos az életszakaszuk, egy 20 fölötti férfinek munkája van és ezd komolyodni, családot akar lassan, saját házat,szexuális életet, míg egy 16-17 éves lány tanul, előtte a fősuli (már ha tovább akar tanulni) még ki akarja magát tombolni, és nagyon sok esetbe szűz, és ha teszem azt nem az a könnyen adom magam fajta akkor a 20-onéves nem hiszem, hogy sokat várna rá, (hacsak nem szereti nagyon) hiszen vannak bizonyos igényei.
Előny, hát most erre mit mondjak...a szerelem nem korfüggő...
(egyébként: fiatal, ártatlan, olyan kis érintetlen még (már amelyik) , bevezetheted az élet dolgaiba )
Előny: fiatal(a nők "hamarabb öregednek"), még nem kiégett(ha nem tiniprosti), az első alkalom lehet meghatározó, így jobban fog ragaszkodni hozzád, tele van élettel és játékosabb....
Hátrány: nem biztos hogy készen áll egy komoly kapcsolatra, nem vágyik annyira a szexre, gyerekes tud lenni néha, felelőtlen, és félig az apja is leszel (ha nem túl értelmes).
Én is csak azt tudom mondani, hogy nem korfüggő a szerelem, ne ez alapján válogass. De 3-5 év korkülönbség annyira még nem is nagy.
16 voltam, amikor összejöttem a 22 éves barátommal. Még tanult, ahogy én is. Nem volt hátránya, csak a nagyszülők hisztiztek.
Azóta is együtt vagyunk, boldogan, nemrég szerzett munkát, én meg még tanulok, nagyszülők elfogadtak. :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!