Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha a férjem hatalma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a férjem hatalmas változáson esett át amióta gyerekünk lett?

Figyelt kérdés
A férjemnek korábban hatalmas szexuális étvágya volt. Egy nap többször is akarta. Nem volt ritka hogy még egy negyediket és ötödiket is akart aznap. Szinte le kellett rúgdosni magamról hogy már hagyjon már békén. Amióta gyerekünk lett ez megfordult. Amikor úgy alakult hogy 2 hónapig nem volt szex az sem viselte meg és akkor sem ő kezdeményezett hanem én. Havi 4 szex mostanában már jónak számít nálunk ennél kevesebb is szokott lenni. Mindig azt mondja hogy most fáradt, nincs kedve és hasonló kifogások. Próbáltam valahogy változtatni rajta például hogy amit ő foglalkozik a gyerekkel vagy neki kellene megcsinálnia azt én megcsinálom helyette de nem igazán hagyja mondván hogy a gyerek tervezésekor nem azt beszéltük meg hogy amit neki kell megcsinálnia azt is én csinálom meg és amúgy is milyen hogy mindent a felesége csinál. Kezdem egyre nehezebben viselni és a veszekedések is egyre többször vannak meg közöttünk. Én is feszültebb vagyok tőle és biztos hogy neki is ez a baja csak nem akarja bevallani és azt mondja a fáradtságtól feszült.

2020. ápr. 11. 00:57
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
34%
Nem vagy már vonzó neki. Norbi lehet, hogy bunkó, de van igazság abban, amit mondott.
2020. ápr. 11. 09:50
 22/27 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem is átalakultál a szemében és nem vagy annyira vonzó.
2020. ápr. 11. 09:52
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Tehàt adja elő, hogy nincs gyerek, és CSAK nő, hogy a férje szexinek lássa, és a gyerek meg az anyaság unalmas és sekélyes tèma, amivel ne fárassza a hàz dolgozó urát.

Röpke 18 év és 3 gyerek után azt mondom, hogy ha valaki apa/anya és férfi/nő, azt együtt kell tudni megélni, nem jó szétvàlasztani.

Annak az a vége, és egyre több esetben ezt látom, hogy lesz anya és a gyerek, a férj és a feleség, és ez a kettő nem keveredhet, mert abból konfliktus van. Aztán hiába a havi egy étterem, meg a nyaralás kettesben, elválnak gyorsan, mert egy családként nem funkcionálnak.

2020. ápr. 11. 10:12
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

#17 leirtad amit gondolok, koszonom. Nekem masodik hazassagom, ket kisgyerekkel jottem a kapcsolatba, semmit nem valtozott a ferjem hozzam allasa a mai napig, akkor is nokent tekintett ram es kivant amikor megismerkedtunk, ahogy most 5 evvel kesobb varandosan is. Egyes ferfiak tobb evi babatervezgetes utan is meglepodnek hogy jeee az a gyerek onnan jon ki, a no testet ez megviseli es ido kell, mig helyreall, kipiheni magat.

Kerdezo sajnalom ami veletek tortenik, semmikeppne kimeld a ferjed h nagyobb libidoja legyen, nem ezen mulik, viszont te meg faradtabb leszel.

En az exembol a legnagyobb problemajat egy kozos borozos esten szedtem ki, ezt meg megprobalnam a helyedben. Lehet h jozanul nem mondja ki,amit becsipve kimondana.

2020. ápr. 11. 11:48
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
#23 - nem azt mondom, hogy válassza ketté és különítse el, hanem egyrészt ismerjék meg magukat is, újból a női-férfi szerepben, ne csak és kizárólag anya-apaként, amit utána értelemszerűen a mindennapokba is bele lehet ültetni. Nem kell letagadni, hogy ők már egy család, de igenis kellenek azok a programok, amik emlékeztetik mindkettejüket, hogy nem csak és kizárólag a családi egységben léteznek, hanem ugyanúgy nő-férfiként is, női-férfi vágyakkal is. Nektek ez lehet, hogy mindenféle extra belefektetett energia nélkül is ment, de másnak meg lehet, hogy kellenek ilyen kis trükkök. Az tuti, hogy ha meg sem próbálják az ilyen erőltetett dolgokat sem, akkor változni és javulni biztos nem fog a helyzet. Ahogyan az is biztos, hogy ha nincs meg a vonzalom a gyerekvállalás után, akkor nem csak a funkcionalitás hiánya miatt fog tönkremenni a házasság. Lehet elcsépelt és hülyeség, de kezdetnek nem rossz, aztán ők majd kitalálják, hogy lenne számukra működőképes és jó, legalább éreztetik egymással, hogy fontosak a másiknak annyira, hogy megpróbáljanak tenni a fejlődésért.
2020. ápr. 11. 11:56
 26/27 1Léna ***** válasza:
26%

Amikor Te anya lettél Ő apa lett.

A Te életed sem olyan már mint volt.

Korszakvàltás történt az életetekben.

Újratervezésre van szükség.

Meríthetsz tapasztalatot mások életfelfogásából, de ebben a kérdésben nem kerülhető el egy őszinte, feltáró, megoldáskereső, beszèlgetés a férjeddel.

Meg kell találnotok a közös, mindkettőtök számára egyformán elfogadható megoldást.

A kettőtök kapcsolata, túl ívelhet a gyermeketek felnőtté válásán ezért fontos a jó kommunikáció.

A férfiak nem gondolatolvasók. Ahogyan a nők sem. Ezért fontos megfogalmazni az érzéseinket, vágyainkat. Ez nem azt jelenti, hogy fel kellene sorolni, hogy mit teszel Te, mit tesz Ő. Azt kell elmondanod, hogy milyen vágyaid vannak? Milyen jó érzésekre vágysz? A szeretet mindenre képes. Te is keresd, hogy ebben a megváltozott helyzetben Te mivel tudod Őt boldoggá tenni. 5 szeretetnyelv van. Ismered-e az övét? Vajon Ő ismeri-e a tiedet?

A vádaskodás elválasztó falat épít.

Remélem közösen megtaláljátok a tovább vezető utat. Ez megerősíti a kapcsolatotokat!

2020. ápr. 13. 16:56
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Rendbejöttetek kérdező?
2020. szept. 5. 04:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!