Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha a férjem hatalma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a férjem hatalmas változáson esett át amióta gyerekünk lett?

Figyelt kérdés
A férjemnek korábban hatalmas szexuális étvágya volt. Egy nap többször is akarta. Nem volt ritka hogy még egy negyediket és ötödiket is akart aznap. Szinte le kellett rúgdosni magamról hogy már hagyjon már békén. Amióta gyerekünk lett ez megfordult. Amikor úgy alakult hogy 2 hónapig nem volt szex az sem viselte meg és akkor sem ő kezdeményezett hanem én. Havi 4 szex mostanában már jónak számít nálunk ennél kevesebb is szokott lenni. Mindig azt mondja hogy most fáradt, nincs kedve és hasonló kifogások. Próbáltam valahogy változtatni rajta például hogy amit ő foglalkozik a gyerekkel vagy neki kellene megcsinálnia azt én megcsinálom helyette de nem igazán hagyja mondván hogy a gyerek tervezésekor nem azt beszéltük meg hogy amit neki kell megcsinálnia azt is én csinálom meg és amúgy is milyen hogy mindent a felesége csinál. Kezdem egyre nehezebben viselni és a veszekedések is egyre többször vannak meg közöttünk. Én is feszültebb vagyok tőle és biztos hogy neki is ez a baja csak nem akarja bevallani és azt mondja a fáradtságtól feszült.

2020. ápr. 11. 00:57
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
74%

Nem volt ott amikor szültél?

Mert ilyenkor sok férfi már nem a nőt hanem mint gyermekei anyját látja a nőben,nem tud már vele olyan felszabadult lenni.

Sokszor belülről jön.

2020. ápr. 11. 07:52
 12/27 anonim ***** válasza:
85%

Nem látja benned a szexis nőt, mióta anya lettél. Ma a fiúk ebben szocializálódnak. Egymás közt (itt is) olyan ocsmányul tudnak megnyilvánulni az anyaságról, hogy elképesztő. Ellik, lepetézik, pulya, szétdurrant kàlyhacső, szét van szülve, és társai. (Teljesen mindegy, hogy szülésnél bent van-e.)

Előtte neki nem voltak ilyen elszólásai?

2020. ápr. 11. 07:56
 13/27 anonim ***** válasza:
90%
Új életmód lett, megpróbál kímélni téged, jelenleg még nem tud mit kezdeni ezzel az új helyzettel.
2020. ápr. 11. 07:58
 14/27 anonim ***** válasza:
87%
En szemelyesen ismerek olyan hazaspart,ahol az apas szules utan ( a ferj maga ismerte be az okat)soha tobbe nem volt kepes az asszonyhoz kozeledni.El is valtak.
2020. ápr. 11. 08:00
 15/27 anonim ***** válasza:
57%
Én tiltanám,hogy apuka bent legyen a szülésnél. 10-ből 8 házasság rámegy. A szülőszobára bemegy a nő feleségként, kijön anyaként. A baj, hogy úgy is marad. Egy szülés után már nem a kívánatos bombanő a nő a férfi szemében, hanem egy anya.
2020. ápr. 11. 08:16
 16/27 anonim ***** válasza:
38%
Hogy én miért nem tudtam egy ilyen férjet kifogni? Nekem bőven elég lett volna a havi kettő, amíg kicsi volt a gyerek. Leszívta az összes energiám, még éjjel sem aludt.
2020. ápr. 11. 08:25
 17/27 anonim ***** válasza:
90%

#15: Ez az, hogy kijön anyaként. Ez a természetes.

Az NEM természetes, hogy ez a gyerek apja szemében nem vonzó. Hogy ettől kevesebb, sőt értéktelen lesz.

Nincs bent szülésnél. Oké. De azt látja hetekig, hogy a felesége felváltva szoptat, fej, pelenkáz, nem alszik, rajta is egy xxl betét a gyermekágyi vérzés miatt, és jó esetben átveszi a gyereket valaki (apuka), amíg letusol. Hidd el, hogy keményebb időszak ez, és többet nyom a latba, mint a szülés maga.

Az a vízválasztó, hogy a férj ezt hogy látja. Szerinte ez egy óriási teljesítmény, és felnéz a nőre, amiért helyt áll? Vagy csak egy szétszült fejőstehenet làt, aki nem képes 3 fogásos ebédet főzni, miközben otthon van?

Ez pedig 90%-ban a szocializáción dől el. Aki szerint az a nő értéktelen, aki "leellett" és onnantól csak "gazdatesttel marad életben", az pont ugyanígy fogja látni a saját gyereke anyját is.

Érdekes, hogy a második házasságokban, ahol a férj eleve úgy ismeri meg a nőt, hogy egyúttal anya is, ott a szülés után semmi se változik. Mivel a férfi a nőt ÉS az anyát is szereti a párjában.

2020. ápr. 11. 08:32
 18/27 anonim ***** válasza:
8%

te már anya vagy. a viselkedésed is olyan, a kisugárzásod (hogy mondjak valami megfoghatatlant, ahogy a nők mondják a kémiát :) ) egyszerűen ennyi..

Örökké azt végzi ami a feladata.. Gyereket csinált, most meg törődik a családjával.

2020. ápr. 11. 09:15
 19/27 anonim ***** válasza:
80%

Az biztos nem megoldás, ha átveszed tőle a gyerekkel kapcsolatos teendőket. Igenis kellenek feladatok, rutinok, amiket ő is elvégez, a gyereket közösen vállaltátok, a pici ugyanúgy az övé is, ne vedd el tőle ezt az élményt.

Az viszont tuti segítene, ha néha le tudnátok passzolni a gyereket nagyszülőkhöz vagy akár bébiszitternek, ha a szüleitek nem elérhetőek, és elmennétek hetente egyszer vacsorázni, moziba, valami programot kettesben tölteni, amikor nem a gyerekről beszélgettek, nem a kakis pelenka a téma, hanem ismét ti, ketten, mint szuverén felnőttek, gondolatokkal, érzésekkel, vágyakkal. Mintha megint a randis időszakban lennétek, újra meg kell ismernetek egymást, hiszen most mindketten egy teljesen új, ismeretlen, ijesztő szerepben találtátok magatokat, amibe nektek is bele kell tanulni, de meg ezzel ti magatok is változtok.

2020. ápr. 11. 09:20
 20/27 anonim ***** válasza:
55%
Ez a randizás baromi erőltetett. Ha elmúlt a vonzalom, nem tekint nőként a másikra, akkor már nem segít egy-egy randi. Ha egyszer megundorodsz valakitől azt már nem lehet visszahozni.
2020. ápr. 11. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!