Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsi a pénisze, szakítani akarok!?
Az egy dolog, hogy kicsi, de abszolút nem tudja használni. Már előttem több csaja is volt, azt hinné az ember, biztos nagy tapasztalata van. HAHA - nem értem, azok a lányok hogy bírtak ki mellette hónapokat. Konkrétan felüdülés, mikor vége lesz az általa szexnek hazudott rángatózásnak. A kedvenc részem, mikor megkérdezi, hogy "Ugye nem fáj, édesem?" (:
Valóban nem látok rációt arra, hogy fejlődne és ez pedig így nem járhatja tovább. Milyen indokkal tudnék szakítani, amivel nem sértem meg?
Kedves Mindenki!
Ilyenkor hol vannak a gerincbajnokok? Az utolsót kivéve mindenki hazudozna össze-vissza... És ne gyertek már azzal, hogy kegyes hazugság meg ilyen shit szövegek... Ez konkrétan az a szitu hogy meg kell mondani mi van. Kicsi és te nem tudsz egész életedben kielégítetlenül létezni. Ez igenis valós szakítási szitu és pont ebben nem kell hazudni mert megvan a pontos ok.
Ismerek egy konkrét házaspárt (a fiuk kb. 16 éves), ahol a férjnek (a feleség szerint, aki addig csak nagyobbat látott) kicsi. Eleinte elégedetlen volt a csaj, de megmagyaráztam neki, hogyan kezelje a helyzetet. Boldog házasok, építettek házat, megvettek egy kereskedést, jól vannak.
Kedves Kérdező! Az, hogy a fiúnak kicsi, csak egy ok, hogy szakítani akarsz. A másik az, hogy nincs meg benned a tűz a fiú iránt.
Szakíts vele, de ne azzal az indokkal, hogy kicsinek találod, hanem találj ki valami mást (pl. beleszerettél másba).
Ffi.
Minden kérdésnél az őszinteséget mantrázzátok... Ilyenkor mi van veletek?!
Kérdező, legyél őszinte!
Mondd meg neki, hogy a te szexuális igényeidet ő nem tudja kielégíteni, ezért ezt a kapcsolatot te így nem akarod folytatni. ŐSZINTESÉG!
Fájni fog neki? Természetesen igen. Dehát üdv a valóságban! Jót teszel vele, ha szembesíted őt a tényleges értékével.
Kérdező,
nagyon helyeslem, amit a 15. alatt írtál. Ne alázd meg őt azzal, hogy megmondod az igazi okot, hiszen ezzel a sárga földbe döngölnéd az önbizalmát!
Jól gondolod!
Ffi.
Vannak helyzetek, amikor egy kegyes hazugsággal kevesebbet rombolunk.
Nálam is volt már ilyen helyzet, nem bántam meg, hogy nem a valódi okot mondtam meg. Akit érdekel, privátban keressen...
Nyilván magadból indulsz ki, mert te már annyi partnered megcsaltad, de képzeld, én hűséges vagyok hozzá, még így is, soha-soha nem kacsintgattam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!