Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kicsi a pénisze, szakítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsi a pénisze, szakítani akarok!?

Figyelt kérdés

Az egy dolog, hogy kicsi, de abszolút nem tudja használni. Már előttem több csaja is volt, azt hinné az ember, biztos nagy tapasztalata van. HAHA - nem értem, azok a lányok hogy bírtak ki mellette hónapokat. Konkrétan felüdülés, mikor vége lesz az általa szexnek hazudott rángatózásnak. A kedvenc részem, mikor megkérdezi, hogy "Ugye nem fáj, édesem?" (:

Valóban nem látok rációt arra, hogy fejlődne és ez pedig így nem járhatja tovább. Milyen indokkal tudnék szakítani, amivel nem sértem meg?

2020. ápr. 10. 14:23
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
6%

Kedves Mindenki!

Ilyenkor hol vannak a gerincbajnokok? Az utolsót kivéve mindenki hazudozna össze-vissza... És ne gyertek már azzal, hogy kegyes hazugság meg ilyen shit szövegek... Ez konkrétan az a szitu hogy meg kell mondani mi van. Kicsi és te nem tudsz egész életedben kielégítetlenül létezni. Ez igenis valós szakítási szitu és pont ebben nem kell hazudni mert megvan a pontos ok.

2020. ápr. 10. 16:39
 12/24 anonim ***** válasza:
26%

Ismerek egy konkrét házaspárt (a fiuk kb. 16 éves), ahol a férjnek (a feleség szerint, aki addig csak nagyobbat látott) kicsi. Eleinte elégedetlen volt a csaj, de megmagyaráztam neki, hogyan kezelje a helyzetet. Boldog házasok, építettek házat, megvettek egy kereskedést, jól vannak.

Kedves Kérdező! Az, hogy a fiúnak kicsi, csak egy ok, hogy szakítani akarsz. A másik az, hogy nincs meg benned a tűz a fiú iránt.

Szakíts vele, de ne azzal az indokkal, hogy kicsinek találod, hanem találj ki valami mást (pl. beleszerettél másba).

Ffi.

2020. ápr. 10. 18:05
 13/24 anonim ***** válasza:
0%

Minden kérdésnél az őszinteséget mantrázzátok... Ilyenkor mi van veletek?!

Kérdező, legyél őszinte!

Mondd meg neki, hogy a te szexuális igényeidet ő nem tudja kielégíteni, ezért ezt a kapcsolatot te így nem akarod folytatni. ŐSZINTESÉG!

Fájni fog neki? Természetesen igen. Dehát üdv a valóságban! Jót teszel vele, ha szembesíted őt a tényleges értékével.

2020. ápr. 10. 18:59
 14/24 A kérdező kommentje:
Ha azt mondom egy eleve is önbizalomhiánnyal küzdő srácnak, hogy bocsika, túl kicsi a farkad, nem érzek szex közben semmit, akkor összeomlik. EMBEREK, ÉSZNÉL VAGYTOK?! Hagyjátok már a hülye maszlagotokat, a színtiszta igazság beismerése sokkal nagyobb károkat okozna, mintha kegyes hazugsággal engedném útjára.
2020. ápr. 10. 19:19
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
Neked midvan? Elől deszka hátul léc...
2020. ápr. 10. 19:40
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező,

nagyon helyeslem, amit a 15. alatt írtál. Ne alázd meg őt azzal, hogy megmondod az igazi okot, hiszen ezzel a sárga földbe döngölnéd az önbizalmát!

Jól gondolod!

Ffi.

2020. ápr. 10. 20:25
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki h csak baratsagot érzel es ez keves hagyjon.
2020. ápr. 10. 21:15
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Vannak helyzetek, amikor egy kegyes hazugsággal kevesebbet rombolunk.

Nálam is volt már ilyen helyzet, nem bántam meg, hogy nem a valódi okot mondtam meg. Akit érdekel, privátban keressen...

2020. ápr. 10. 23:03
 19/24 anonim ***** válasza:
20%
Gerinc nincs már a vilagba.. ne szajmaszkot osszatok... gerincet!ja es hűséget! Maradjatok hűségesek.
2020. ápr. 10. 23:08
 20/24 A kérdező kommentje:

Nyilván magadból indulsz ki, mert te már annyi partnered megcsaltad, de képzeld, én hűséges vagyok hozzá, még így is, soha-soha nem kacsintgattam ki.

2020. ápr. 11. 00:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!