Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok milyen sürűn fordul elő olyan, hogy veszekedésnél vagy ha épp olyanja van a párotoknak, akkor megszorongatja a karotokat vagy hátra tekeri a kezeteket?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 10. 11:24
11/16 anonim válasza:
Egyszer volt tiniként egy romboló kapcsolatom.Ott a barátom már olyan messzire ment a végén,hogy párszor megszorította a kezem vagy rángatott.Akkor azt hitte,mert jaj de szeret,nem akar elengedni,félt stb. A nagy lópikulát ez egy aggresszív,beteg állat. Azóta van felesége és gyereke,sokszor gondolkodom rajta,hogy csak velem volt ilyen vagy ezek otthon félelmben élnek? Mert neki a keresztapja is hírhedt nőverő volt,úgyhogy lehet cslaádban van.
12/16 anonim válasza:
Soha nem volt ilyen. A csuklómat fogta meg, hogy ne menjek el, de azt sem durván
13/16 anonim válasza:
12 éve vagyunk együtt, túl vagyunk sok hullámvölgyön, de soha egyetlen egyszer sem csinált se ilyet, se hasonlót. Egyetlen egyszer lépett felém fenyegetően, amikor az anyjára mondtam valami nem túl szépet (ő az egyetlen nő, aki mellett kiállt valaha is, emiatt véget is ért bennem a szerelem örökre). Egyébként ez az egyetlen felém tett lépése is elég volt ahhoz, hogy érzelmileg örökre elzárkózzak tőle. Mert az előző kapcsolatomban átéltem, milyen fenyegetve lenni. Az a pasi egyszer rázott meg, a többi esetben csak földhöz vágott ezt-azt, vagy épp vezetés közben ordibálva leverte a visszapillantót. Azóta elég nekem az is, ha csak érzem a lehetőséget a másikban, hogy képes ilyesmire és már menekülök.
14/16 anonim válasza:
Vitaink is nagyon ritkan vannak, de ha megis, normalisan kezeljuk, nem olyan vadember modjara mint a fent leirt.
Ilyen őstulok az elso kezhatratekeres utan megszunne a parom lenni.
15/16 anonim válasza:
Soha. Első ilyen alkalomnál repülne az illető.
16/16 anonim válasza:
Nekem bejönne, ha egy kis cuki aranyos csaj csinálná velem :)
Viccen kívül esélyegyenlőség van - csökkenteni lehet a számot, ha a lány kést használ (szerintem elég egyszer vágni, aztán a sürgősségin miközben összevarrják, meg lehet beszélni a dolgot), és legközelebb elég kézbe venni a kést.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!