Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nálatok milyen sürűn fordul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok milyen sürűn fordul elő olyan, hogy veszekedésnél vagy ha épp olyanja van a párotoknak, akkor megszorongatja a karotokat vagy hátra tekeri a kezeteket?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 10. 11:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktunk veszekedni, és ilyet se csinált még soha. Nem normális az ilyen.
2020. ápr. 10. 11:31
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Max egyszer fordulna elő, az lenne az utolsó is...

N27

2020. ápr. 10. 11:33
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

A "milyen sűrűn" kérdés azt feltételezi, hogy egynél többször történik meg ilyen. Csakhogy az a baj, egy egészséges kapcsolatban ilyen egyszer SEM történik, vagy maximum egyszer, de akkor az az utolsó alkalom is. Veszekedésnél sem elfogadható, de a "ha épp olyanja van" rész kifejezetten aggasztó.

Ha megerősítésre vágysz, tessék: NEM normális része ez a konfliktuskezelésnek és a párkapcsolatnak. Ha ilyesmi nálatok előfordul, akkor annak a kapcsolatnak véget kell vetni, mert bántalmazó és hosszú távon nem fog megállni ennyinél.

2020. ápr. 10. 11:40
 4/16 anonim ***** válasza:
93%

Soha.

Komoly veszekedés sem volt az elmúlt 7 évben

2020. ápr. 10. 11:42
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
18 év alatt egyszer sem volt ilyenre példa. Egy családban senki se emel(het) kezet a másikra. (Gyereket is beleértve)
2020. ápr. 10. 11:45
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

24 éve volt az első barátnőm. Azóta ez egyszer sem fordult elő velem, hogy megszorongassam a karját, vagy kitekerjem.

Szóval az biztos, hogy 24 évenél ritkábban...

2020. ápr. 10. 11:50
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
Nekem bejönne egy ilyen nő, aki így befenyít.
2020. ápr. 10. 11:51
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy abuzív kapcsolatom, amikor 18 körül voltam.

A leányzónak voltak kisebb-nagyobb viselkedésbeli problémái, ő csípett, mart, ököllel, vagy épp tárggyal ütött, amikor rájött a bolondóra.

Első sorban nem fizikailag, hanem lelkileg volt fájdalmas.

Darabig tűrtem, egyszer fogtam le a kezét és "találtam meg" azt a hangnemet, ami után a fizikai oldala megszűnt a terrorjának, de az érzelmi tönkretételt felerősítette.

Hangsúlyozom, ez csak akkor történt, amikor "olyanja volt", gyanítom, valamilyen személyiségzavar játszott az agyával. Hol sűrűbben, hol ritkábban, akár hetekig probléma mentesen.

Az élet vagy épp sors fintora, hogy addigra szeretett meg, mikorra már teljesen kiábrándultam belőle és megléptem azt, amit szükségesnek éreztem: a szakítást.

Ha először történt ilyesmi, a kommunikáció, esetleg párkapcsolati terápia még megoldás lehet. Ám az írásodból úgy tűnik, hogy relative rendszerességgel történik ez...

Amennyiben igazam van, kérlek, ne habozz lépni... tudom, mondani egyszerűbb és megértem, ha félsz, de ezt szimpla kommunikáció már nem tudja megoldani. Nincs rá csodamódszer, varázspirula... és tűrni sem vagy köteles. Tudnod kell, hogy vannak civilszervezetek, például a "NaNe!" ( [link]

Van kihez fordulj és ne hidd, hogy egyedül vagy.

Te áldozat vagy, és NEM AZ OKA a viselkedésének!

Ha esetleg valamiben rendelkezésedre állhatok, keress bizalommal privát üzenetben. Az elkövetkezendő 1-2 napban gyakran feljövök majd.

2020. ápr. 10. 11:56
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk előfordul,általában ha sokat iszik.Átlagban 2-3 havonta.A kezemet még nem tekerte hátra
2020. ápr. 10. 12:07
 10/16 anonim ***** válasza:
Soha az elmúlt 12 évben
2020. ápr. 10. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!