Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkereső platformokon a szebb arcú, intelligens
lányok annak a pár srácnak írnak csak vissza, akiknek a
profilja a legjobban lenyűgözi őket?
Miért kérdező, te ráírsz olyan lányokra, akik nem nyűgöznek le? Ha igen, minek?
2020. ápr. 9. 21:56
Jah megint a nők felszínessége...csak az elmúlt napokban modellcsajokat oltogattatok, hogy húúú hát 10/2 meg 0 pontot ér, meg fogyhatna még a 45 kilójából. Bazz még annyi önkritikátok sincsen mint egy gyereknek.
2020. ápr. 9. 21:58
Ez mindenkivel így van, nem csak a lányoknál.
2020. ápr. 9. 21:59
Ismerős most mutatatta a messengerét. Tökidegen faszik írnak rá, hogy szexelnének vele. De kb max az 5. üzenet után.
Persze lehet mondani minek jelöli vissza őket, de kíváncsi volt, hogy mit akarnak. Szóval ezt. És biztos van akinél működik.
Csinálsz egy profilt, nézel ki valahogy, írsz valamit, amire felkapják a fejüket a nők és kész. Aztán persze ha rossz képpel mentél vagy nem pont olyan vagy mint amit írtál, akkor koppanhatsz, de akkor is szórakozhatsz picit. Ha meg tényleg top 10-es vagy, akkor kefélhetsz amennyit akarsz:) Ha akarsz:)
2020. ápr. 9. 22:09
Igen, de nem feltétlenül a képeik. Én pl az értelmes leírásra megyek, ami alapján el lehet indítani egy beszélgetést. Persze, nézzen ki valahogy, de senkit sem viseltem még el egy randi erejéig sem a külseje miatt. Sőt, pusztán arra alapozva nem is érdekelt annyira, hogy találkozzak az illetővel.
2020. ápr. 9. 22:14
Én azt nézem hogy ne az ország másik végében lakjon, hanem azért legalább a megyében. Ne legyen túl idős hozzám mert hiába írom ki hogy 30ig ismerkedek, a 65 éves papi ugyanúgy rámír a kis perverz szövegével. Kép alapján nekem elég ha igényes, szóval nem zsíros hajjal fotózkodik valami gáz háttér előtt, normális ruhában van, nem kinyúlt szakadt kajafoltos atlétában, és nem is az hogy kifejezetten helyes, de legalább szimpatikus. Bemutatkozását elolvasom, ha ez alapján is úgy gondolom hogy szívesen megismerném, akkor válaszolok neki. Ehhez az is hozzátartozik, hogy ha tele van helyesírási hibával, akkor már esélytelen hogy visszaírok mert engem ez nagyon zavar és egy intelligens embernél alap hogy tud helyesen írni. Ez így az emberek 30%a szerintem.
2020. ápr. 9. 23:05
Miért, annak mi értelme, hogy minden jött-mentnek üzeneteket írogatsz, gondolkodás nélkül, miközben bele sem gondolsz abba, hogy mit akarsz az illetōtōl?
Az ilyen lánynak többnyire van élete, és igyekszik értelmesen tölteni az idejét. Annak nincs értelme, hogy tinderen unalmadban irógatsz minden random embernek gondolkodás nélkül...
2020. ápr. 10. 09:45
Még a 60 éves anyám is csak annak ír vissza,aki tetszik neki,mi nők ilyen furák vagyunk.
2020. ápr. 10. 10:51
Férfiak is arra írnak, aki tetszik, nem? Mind az összes csak a 20-as vékony nőknek :D
2020. ápr. 10. 16:27
annak aki megfelel az igényeiknek. Ilyen egyszerű
2020. ápr. 10. 18:51
Kapcsolódó kérdések: