Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom megőrült?! Ezt nem néztem ki belőle.
Azért mondj el mindent a szüleidnek, barátaidnak, hogy ezzel őket védd meg. Képzeld el, mi történhet, ha anyád felkeresi, hogy beszélni akar vele, ő meg egyedül van, beengedi a lakásba, mert azt hiszi, hogy egy rendes, udvarias pasas.
Tényleg ez véd meg, ha minél többen tudnak róla. Ezért is fenyeget, hallgass. Ő azért tud mindig új nőt behálózni, mert senki se gondolja róla, hogy egy elmebeteg. Te is elkerülted volna, ha az elején tudod.
Eltaláltad, 35-ös, egész életemben az a rendes srác voltam, aki előre kiszúrta az ilyen állatokat és ez nem szuperképesség, mert aki picit is a seggéből kihúzza a fejét az látja ezeket az apró jeleket, ki ne találjátok már, hogy valami parafenomén vagy született pszichológus vagyok.
Csak sajnos rá kellett jönnöm, hogy egyes nők ösztönösen vonzódnak az ilyenekhez és ha figyelmeztetni próbálod, akkor te vagy a szemét. Néha még az ilyen állatokat is rád uszítja (ezt úgy kell érteni, hogy elmondja neki, hogy a kis csíra barátzónás haverja mennyire félti őt, aztán a srác felkeresi a barátzónás csírát, hogy "elbeszélgessen" vele).
"2. Hősnőnk irodalmi vénával van megáldva, megunta a WMN-re meg a Feminára való írogatást és ide költött egy ilyen szösszenetet. (Ez is bizonyítja, hogy a 21-esnek sem ír vissza)."
Ez mondjuk nekem is megfordult a fejemben, már ahogy először olvastam is. Valahogy nem èrzem valóságosnak a leírt szituációt. Persze vannak ilyen pszichopaták, de az egèsz ahogy le van vezetve, ez így nem állja meg a helyèt szerintem.
Már kezdve ezzel a parkolóba randira hívással...olyan szürreális, meg moziba hívja? Hova? Nincs, ès mèg hosszú hetekig nem is lesz. Na mindegy, vannak fenntartásait, úgyhogy nem is folyok bele.
# 34
Ismerem a fajtádat. Egy kamugép vagy. Nem nekünk hazudsz, hanem magadnak, hogy persze, te megmondtad. Az olyan esetekre, amikben nem volt igazad, vszeg nem is emlékszel, szelektálja az egód.
És igen, nekem is volt ilyen "csíra, barátzónás haverom", aki figyelmeztetett a mostani kapcsolatom elején, és ahányszor vitatkoztunk a párommal, azonnal ott termett, és hősiesen megmondta, hogy ő ugyan soha nem tenne olyat, mint az a köcsög. :D
Hát, 7 éve vagyok a párommal, soha nem bántott, nem csalt meg, nem vett lábtörlő számba, mert ő tényleg egy rendes, szelíd férfi, nem olyan, aki megpróbál védaskodni, hogy nőként épp milyen alantas vonásaim és gondolataim vannak "ősztönösen", nem gyanúsítgatott soha, hogy hűtlen vagyok, kikacsintgatok, hazudozok, meg hasonlók.
A haverom már rég eltűnt, mivel sose volt a barátom, csak egy "rendessrác", aki csaholt a lyuk körül, és reménykedett, hogy övé lesz a lepattanó, ha megpróbálja megfúrni a kapcsolatomat minden egyes csipp-csupp vitánál. Ja, és nem egy ember alapján ítélek, az összes többi "barátzónás" is lemorzsolódott szépen, fokozatosan, amikor realizálták, hogy a kapcsolatom komoly, és nem valószínű. hogy vége lesz. Maradt 1 fiúbarátom és ennyi.
Pedig el kell mondanod, a lehető legtöbb embernek. Neki pont ez a célja, hogy ne akard elmondani senkinek. A rendőrségen is bejelentést kell tenned, legalább regisztrálják a bejelentésedet, mert ha tényleg csinál valamit, lesz bizonyítékod, hogy már korábban is szóltál. Ne engedd be, ne menj sehova, most a kijárási korlátozás miatt könnyebb is a dolgod. Mondd el a szüleidnek is, a barátaidnak is, csak így fogod tudni megtörni a dolgot. Lehet, hogy először nem hisznek neked, de ne törődj vele, aki tényleg szeret téged, az hinni fog neked.
Hívd fel a rendőrséget most!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!