Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várják el az emberek, hogy több 10-20-30 évig hűséges tudjon maradni a párkapcsolatban?
Nem is értem ezeket a kérdéseket. Ha nem akarsz/tudsz monogám lenni keress olyat aki nyitott kapcsolatot akar vagy tarts fenn szex alapú kapcsolatokat.
Én elvárom hogy monogám legyen aki velem van mindegy hogy 1 5 15 vagy 30 évet vagyunk együtt. Azért várom el mert én is hűséges vagyok és már az elején tisztázva vannak a játék szabályok. Ha valaki nem tudja betartani ne szálljon be a játékba. Ez olyan alap amit már az ovisok is értenek.
Olyan kiábrándító... Akik benyögték az ideális választ, azokat felpontozták, akik meg normális választ írtak, azokat le. Csak úgy mellékesen, az emberek fele félrelép és valamiért mindenki pont magát érzi a nem-félrelépő félben. Ezen az oldalon meg főleg...
Kíváncsiságból: Hányan voltatok 30 éves kapcsolatban? Ja, hogy az nem ment, ezért a válaszotok is teljesen használhatatlan.
Mert jobb 30 évig csalni a másikat mint 5 év után kilépni mert nem működik?
Csak mert ha annak a válasza nem számít aki még nem csalt (mert van gerince és kilép mielőtt ez bekövetkezne) amennyiben nem volt még 30 évig együtt valakivel ellenben annak a válaszával aki csal ha kell ha nem akkor az kb ezt jelenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!