Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várják el az emberek, hogy több 10-20-30 évig hűséges tudjon maradni a párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 8. 19:54
1/20 anonim válasza:
mert az élet nem a szexről szól, és elvileg szereted azt a valkit akivel együtt vagy 10-20-30 évig
2/20 anonim válasza:
Na, ez engem is érdekelne! Hölgyek? :)
5/20 anonim válasza:
Csak az várhatja el aki tesz is érte, hogy a másik ne kacsintgasson félre.
6/20 anonim válasza:
Azért mert én is hűséges tudtam maradni, tehát jogosan elvárhatom ezt a társamtól is. Ez ilyen egyszerű.
7/20 anonim válasza:
Hát, nem az volt eddig, hogy azt várhatom el, amit adok?
Engem nem izgatnak az új dolgok, én szeretnék úgy kapcsolatot kezdeni, mintha már 10 éve együtt lennénk.
9/20 anonim válasza:
Mert a párkapcsolat arról szól, hogy hozol egy döntést EGY ember mellett. Akit szeretsz, akit tökéletesnek érzel magadhoz.
Akiben akkora hiányérzet és olyan kevés érzelem van a párja iránt, hogy máshoz akar menekülni az mi a francnak van együtt a párjával? Ha már nem szereted, ha komoly problémák vannak, ha hiányzik ennyire fontos dolog a kapcsolatból akkor szakítani kell nem megcsalni. Olyat úgy se fogsz megcsalni akit szeretsz és minden szuper.
10/20 anonim válasza:
Hogy ne haljanak bele ezrek a szifiliszbe, mint néhány évtizeddel ezelőtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!