Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen milyen lányok vannak fent?
Személy szerint én nem jártam ott sikerrel, de biztos vannak olyanok ott akik komoly kapcsolatot keresnek. Nincs mit vesztened szóval hajrá!
24F
Előzöhöz kiegészítés:
- volt kalandom
- van, akivel azóta is jóban vagyok
- van, akivel mai napig többször és jókat beszélgetünk
Stb.
Szoval ezek így külön értendőek:) De van, ahol van átfedés :)
Szia!
Én is ott ismertem meg a párom, lassan másfél éve, nemsokára lesz az esküvőnk :)
24 éves teljesen normális, intelligens lánynak tartom magam, mások csinosnak mondanak, és soha nem a kigyúrt BMW-sekre mentem - ellentétben a népszerű sztereotípiával, hogy Tinderen a lányok vagy a nagyon izmos/jóképű, vagy a nagyon gazdag férfiakkal hajlandóak beszélgetni. Vagy csak kalandot keresnek, vagy nagyon buták, vagy minden egyszerre :)
Biztos lesznek olyan lányok, akik nem szimpik és nem alakul ki semmi köztetek, de szerintem megéri egy esélyt adni a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!