Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok ha a párotok azért szakít veletek vagy mondja azt hogy ne beszéljünk inkább mert nem szeretnék találkozni vele a járvány miatt mivel mindketten szülőknél lakunk még és idősek stb?
Figyelt kérdés
Tehát mindketten szülőknél vagyunk. Mondtam neki h most biztos nem találkozunk mert én is krónikus beteg vagyok na meg idősek a szüleim. Erre ő kijelenti hogy ő nem beteg ( érzi) és az ő szülei nem öregek. De mondtam neki többször hogy az én szüleim igen. Megsértődött erre hogy én hanyagolom és elkezdett zsarolni hogy a távkapcsolatok nem bírják sokáig stb. Pár napra rá megint elkezdte ezt a témát és mondta hogy inkább ne beszéljünk. Nem érti meg a dolog súlyosságát. Már nem is beszélünk egy jó ideje. Annyira buta a gondolkodása hogy szörnyű. Itt jött ki a valódi énje hogy mikor lehet rá számítani stb.2020. ápr. 8. 11:42
21/26 anonim válasza:
Szerintem neked is ürügy. Nem úgy tűnik, mintha annyira szeretnétek egymást.
22/26 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászóló! Elolvastad az egészet? Én is krónikuds beteg vagyok ahogy a családtagjaim is sajnos. Számomra ez fontosabb. Vidd te haza akkor a szüleidnek te felelőtlen :)
2020. ápr. 21. 17:14
23/26 anonim válasza:
Elolvastam, nem túl bonyolult.
Te meg saját magadat hazudtolod meg, mert a kommentjeidben kb 3x leírtad, hogy megfordult a fejedben a szakítás gondolata. Ez nem éppen nagy szerelemre vall.
Egyebekben, ha menne az értő olvasás, átment volna, hogy nem azt írtam, találkozzatok nyugodtan. Fuss neki újra, hátha menni fog.
25/26 A kérdező kommentje:
szakítottunk illetve ő mert ő azt vélte felfedezni hogy én őt már nem érdeklem
2020. máj. 4. 12:21
26/26 anonim válasza:
Van egy olyan érzésem, hogy ő azt érzi direkt kerülök és ilyenkor jön elő belőle ez a foggal-körömmel ragaszkodom hisztizés.
Én még mindig azt tartom észszerűnek, ha mondjuk felhívnátok egymást és megbeszélnétek mint ember az emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!