Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom azt mondta, hogy jobban szereti a szüleit mint engem. Túlreagálom?
Figyelt kérdés
Kicsivel több mint 4 éve vagyunk együtt, együtt is élünk. Gyereket tervezünk. Az egyik nap azt mondta jobban szeret mindennél meg mindenkinél, de a szüleit egy hajszálnyival jobban. Ez nekem nagyon rosszul esett. Nem azért mert elvárom hogy engem szeressen a legjobban, hanem ha legalább azt mondta volna hogy egy szinten szeret, nem tud különbséget tenni. De nem. Igaz én őt szeretem a legjobban, de nem lehet összehasonlítani azt amit a szüleim iránt érzek vagy amit ő iránta. Ti hogy vélekedtek erről, ti megtudnátok mondani hogy kit szerettek a legjobban?2020. ápr. 7. 11:26
11/14 anonim válasza:
Utolsó válaszadó vagyok.
Ő a pasi? Az emberek sokszor mondanak ilyet, nekem is sokszor esetek rosszul dolgok, tudom milyen, mikor az ember nem tehet róla, de szerintem ez tényleg nem nagy dolog.Azt én sem értem, hogy mondjuk minek kellett hozzá tenni ezt egy veszekedés után neki, mert ennek a veszekedésetek meg békülésetek szempontjából nem volt jelentősége, de ha nem sűrűn csinál ilyet, akkor engedd el, tényleg.
Ha amúgy minden rendben, meg kimutatja, hogy szeret, akkor semmi baj nincs.
12/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm utolsó!
2020. ápr. 7. 18:24
13/14 A kérdező kommentje:
Igen ő a férfi. Persze kimutatja ezt nem is róható fel neki, nagyon szeret ez biztos, csak na. Idővel biztos lecsillapodik bennem is ez, csak még friss.
2020. ápr. 7. 18:27
14/14 anonim válasza:
Öhöm, az ő fejében van baj, ha egy szerelmi ügybe belekeverni a szüleit.
Szóval csak óvatosan!
Mi is valahogy így váltunk az ét 10+ év és két gyerek után, mert a szülők iránti szeretet következtében minden közös döntésünket überelhették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!