Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Husinak hív a barátom. Ezzel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Husinak hív a barátom. Ezzel arra céloz hogy kövér lennék?

Figyelt kérdés
A párom sokszor mondja azt nekem hogy "husi" "husim" stb. Ez csak becézgetés ami a szeretet jele vagy inkább a testalkatomra céloz?Tudja hogy nem vagyok megelégedve a testemmel de a szexuália életünk meg rendben van szóval biztos vonzódik hozzám :) de zavar ha így hív. A másik meg a mókusom.. a mókus is egy duci állat nem? :((
2020. ápr. 6. 22:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem. Ezzel arra céloz, hogyha elfogy az ennivaló, akkor téged esztek meg először.
2020. ápr. 7. 12:21
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem is volt párom, akivel így becéztük egymást. És nem, nem vagyok dagadt.
2020. ápr. 7. 12:26
 13/15 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem nehéz ezt eldönteni így látatlanban. De amit leírsz, az alapján nem hinném. Meg láthatod, számos példa mutatja, ahogy mások is leírták, hogy vékony, sportos embereket is nevez így a párjuk. Én egy ilyen párt ismerek, idősebb rokonom. Ő évtizedek óta van együtt a feleségével, aki kifejezetten vékony, inas, szálkás alkat, mindig is az volt, míg a rokonom konkrétan kövér, mindig is az volt, óriási hassal. Na ez a kövér férfi hívja a vékony feleségét Husinak, Husikának a legnagyobb szeretettel és a nő is tök jól elvan vele. Ha téged zavar, vagy nem vagy benne biztos, hogy miért hív így, kérdezz rá. Bár az is egy támpont lehet, hogy milyen hangsúllyal mondja.
2020. ápr. 7. 15:26
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha felmerül benned, hogy kövér vagy-e, akkor valószínűleg kövér vagy. Egy vékony nem gondolkodik ilyeneken.
2020. ápr. 7. 15:26
 15/15 A kérdező kommentje:
Szerintem az vagyok de a barátom nem mondja ezt nyilván ki
2020. ápr. 7. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!