Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti milyen sűrűn hisztiztek, vitáztok kapcsolatban?
Az első válaszoló meglátását a hiszti szó degradáló jellegével kapcsolatban nagyon adom. Jó volt ezt olvasni.
Amit Te vagy akármelyikünk hisztinek nevez, az a párunk érzelmi megnyilvánulása. Hogy ezt éppen hogyan teszi az széles skálán mozoghat. Komolyan kell venni és megfelelően kell kezelni.
Régebben gyakoribb volt, mikor még a párom anyja beleavatkozott az életünkbe. Most olyan igazi összezördülés kb 4 hónapja volt, kissebb vita meg havonta-kéthavonta szokott lenni. Az oka általában az, hogy nem tud nemet mondani valakinek, aki csak visszaél a jóindulatával (anyja, főnöke általában), vagy pedig a lustasága (3 napig áll a mosatlan edény, mert ő a soros épp, vagy nem képes kiteregetni és újra kell mosni a ruhákat, mert beleposhadnak a mosógépbe vagy mikor edzenünk kellene, csak fetreng meg alszik, nekem meg egyedül nagyon nehéz így nekiállnom).
Hisztizni utoljára akkor hisztiztem, mikor felnyitották a fél arcom a fogam miatt, akkor mindenki szar szemét volt, aki miért vesz egyáltalán levegőt. De nincs okom hisztizni. Exem mindig vándorolt, bulizott és rám nézve megalázóan viselkedett a hátam mögött más csajok társaságában, na ott volt hiszti. De a párom nem szolgál rá, szóval csak akkor hisztizek, ha nagyon elegem van az életből, az pedig olyan esetekben van, ha eleve haldolkom a fáradtság vagy a fájdalom miatt
"Exem mindig vándorolt, bulizott és rám nézve megalázóan viselkedett a hátam mögött más csajok társaságában, na ott volt hiszti."
Bocs, de az ilyen az szerintem a jogos felháborodás és reklamálás, nem pedig a hiszti kategóriába tartozik.
"hisztiztek, vitáztok" egy mondatban? Tehát ha én csinálom hiszti ha egy pasi, akkor vita? Már a kérdésed is degradáló. Amúgy mi a volt férjemmel tényleg csak vitatkoztunk dolgokon, a hiszti nem volt a stílusom. Ő neki voltak ilyen bezárkózós dolgai, hogy napokig alig szólt hozzám, csak gépezett a kisszobában. Nekem ez a hiszti pl. Ahelyett, hogy elmondta volna, hogy nem tetszett neki amikor mondtam valamit, ő így reagálta le.
Mindegy, nálunk az első és utolsó nagyobb vita a válásunk volt, de akkor sem emeltem fel a hangom, csak bőgtem. Pedig én adtam ki az útját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!