Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a nök a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nök a velük bunkózó férfiaknak adják oda magukat, még a rendeseket meg barátzónába helyezik?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 1. 15:26
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
19%
A rendes pasik ellen nem szól semmilyen érv, maximum az, ha nem vonzó külsőre. Viszont bőven van olyan, aki rendes is és vonzó is. Ellenük semmi sem szól, sőt, értelmes nő közülük választ párt. Azok ellen szólnak az érvek, tapasztalatok, akik rendesnek állítják magukat, de nem azok.
2020. ápr. 2. 10:49
 32/36 anonim ***** válasza:
49%

Tavaly kezdtem az egyetemet, többek közt két srácot ismertem meg.

Az egyikük már az első nap folyamatosan bámult és kereste az alkalmat, hogy beszélhessünk. Hamar elmondta, hogy még nem volt komoly párkapcsolata (teszem hozzá, azzal az okkal keresett meg, hogy segítsen neki lefordítani egy projektet), mert a lányokat taszítja, hogy túlságosan kedves és rendes. Elmesélte, hogy a legutóbbi lány, akinél bepróbálkozott elutasította egy "motoros parasztért". Olyan szavakkal illette mindkettőt, hogy csak pislogtam.

A másik sráccal hamar megvolt a közös hang leginkább a közös érdeklődések és hasonló, csipkelődős humor miatt. Hamar közel kerültünk egymáshoz, és a "rendes srác" gyakran szóvá tette nekem, hogy maradjak távol tőle, mert szerinte ártani fog nekem, és nem érti miért hagyom, hogy viccelődjön velem. Mondtam neki, hogy ugyanazért, amiért a szüleimnek és a barátaimnak hagyom és amiért én is viszonozom ezt. Ha volt lehetősége rá, mindig arról győzködött, hogy a másik srác csak ártani fog nekem, és, hogy miért nem a rendes fiúkkal foglalkozom inkább. Nem mondta ki, de egyértelmű volt, hogy magára utal.

Két hónap keringés után összejöttem a második sráccal, amit az első, "rendes" srác nagyon nehezen viselt, mint utólag megtudtam ismerősök által. Elkezdett pletykákat terjeszteni a barátomról, miszerint, hogy megcsal és rendszeresen füvezik. A barátom mély levegőt vett és ignorálta, hiszen ő is és mindenki, aki közel állt hozzá, tudta, hogy nem igazak. Egyszer meglátott minket a "rendes srác" és odaszólt a barátomnak, hogy "Mi van, éppen nem a másikat ku###rod?". A barátom erre hosszasan megcsókolt, majd annyit mondott: "Nem, de őt mindjárt megfogom." A rendességét mutatva pedig a másik srác elkezdett vele üvöltözni, majd otthagyott minket. Két nappal később láttuk, hogy a barátom autójának (apjáé, de néha kölcsön kapja, ha úgy hozza a szükség) mind a négy kerekét kilyukasztották. Hamar és könnyen kiderült, hogy az említett "rendes" srác a hunyó, aki ezután szerencsére hamar kikopott a környezetünkből, már azt se tudom, mi van vele.

Innentől fogva én már nem adok jelentőséget a "bunkó" és "rendes" jelzőknek, amíg meg nem ismerem az adott személyt.

21/L

2020. ápr. 2. 11:43
 33/36 anonim ***** válasza:
50%

#32: Nyilván rendes és rendes között is van különbség. Az első idézőjelesen "rendes", a második meg tényleg rendes.

Bár itt a nők mindenkire az első verziót értik, amikor bárkinek elhagyja a billentyűzetét az a szó, hogy rendes.

2020. ápr. 2. 12:32
 34/36 anonim ***** válasza:
34%
Nem tudom, de én ha bunkózom egy csajjal akkor pofon vág, rosszabb esetben tökön rúg. Már nem egyszer volt ilyen. Ez a kérdés rossz így, hogy a bunkózós hapsinak odaadják magukat. Barátom még nagyobb bunkó, nem volt még barátnője.
2020. ápr. 4. 21:27
 35/36 anonim ***** válasza:
0%

Épp ezért zártam ezzel a kommentemet:

"Innentől fogva én már nem adok jelentőséget a "bunkó" és "rendes" jelzőknek, amíg meg nem ismerem az adott személyt."

21/L

2020. ápr. 4. 21:30
 36/36 anonim ***** válasza:

Most találtam meg ezt a kérdést, és állati jót szórakoztam, ahogy a bunkó pasikat kedvelők bagatelizálva mentik a bunkó pasikat, hogy csak ilyen a humoruk és bátrabbak, miközben a rendes fiúk csak frusztráltak és valójában ártalmasak, ha nem az van amit ők akarnak.

Rég nevettem ennyit, köszönöm szépen. :D

2021. dec. 15. 21:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!