Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom más lányokkal is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom más lányokkal is beszélget. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem régóta vagyunk együtt és egyik nap itthon hagyta a telefonját. Igazából nem érdekelt sohasem, hogy kivel és mit beszélget de akkor mikor itthon hagyta a telefonját folyamatosan jöttek az üzenetek messengeren, és belenéztem(fene a kíváncsi fejemet). Láttam, hogy egy lány irogatott neki (eddig nem beszéltek, vagy csak kitörölte a beszélgetést). Látszott a profilon, hogy fake profil, pár napja készült és egy eléggé kihívó profilképe volt, és a képet is belájkolta, amit 24 órája rakott fel.

Igazából nem írt semmi rosszat az a hölgyemény, de mégis zavar engem. Beleolvastam a régebbi üzeneteibe is, és más lányoknak, régi barátainak dicsért engem.

Elmondta, hogy szeret, és nem csalna meg, de szerintem ez tipikus pasi duma. Nála vagyok hetek óta (a karantén miatt), tehát minden nap együtt vagyunk (kivéve mikor munkába van)

Szeretem őt, a családját is, nagyon jól kijön a két család egymással, és mi is a szülőkkel. Tehát nem tudom, hogy hol a baj, illetve miért írogat neki az a lány. Lehet hülye vagyok meg beképzelem ezt az egészet, de nem tudom, hogy álljak hozzá. Mit tehetek szerintetek?

2020. ápr. 1. 08:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

10-esnek, én vagyok a 33N:

Én annak ellenére sem gondolom azt, hogy minden pasi szemét, hogy átvertek. Tényleg őszintén tudom mondani, hogy sohasem kutakodtam senki után.

És azzal is egyetértek, hogy bizalom nélkül nincs semmi. A tanácsom arra az esetre vonatkozott, ha erős a gyanúja valakinek.

2020. ápr. 1. 12:25
 12/14 anonim ***** válasza:
77%
"Elmondta, hogy szeret és nem csalna meg". Mi a kérdés?
2020. ápr. 1. 13:44
 13/14 Sunshinedoll ***** válasza:
73%

Ebben nekem csak az a necces, hogy kamu profilos csajokkal beszélget. Ez nekem túl gyanús ahhoz, hogy azt mondjam áhh, miért ne lehetnének csaj haverjai?

Bocs, de ez nekem büdös így.

Ha haverokkal, osztálytársakkal, ilyenekkel irkálna, ok. Kamu profil? Nope.

2020. ápr. 1. 13:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Csak óvatosan ne fedd fel, hogy félted és akkor jobban ki derítheted az igazságot.
2020. ápr. 2. 06:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!