Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom más lányokkal is beszélget. Mit tegyek?
Nem régóta vagyunk együtt és egyik nap itthon hagyta a telefonját. Igazából nem érdekelt sohasem, hogy kivel és mit beszélget de akkor mikor itthon hagyta a telefonját folyamatosan jöttek az üzenetek messengeren, és belenéztem(fene a kíváncsi fejemet). Láttam, hogy egy lány irogatott neki (eddig nem beszéltek, vagy csak kitörölte a beszélgetést). Látszott a profilon, hogy fake profil, pár napja készült és egy eléggé kihívó profilképe volt, és a képet is belájkolta, amit 24 órája rakott fel.
Igazából nem írt semmi rosszat az a hölgyemény, de mégis zavar engem. Beleolvastam a régebbi üzeneteibe is, és más lányoknak, régi barátainak dicsért engem.
Elmondta, hogy szeret, és nem csalna meg, de szerintem ez tipikus pasi duma. Nála vagyok hetek óta (a karantén miatt), tehát minden nap együtt vagyunk (kivéve mikor munkába van)
Szeretem őt, a családját is, nagyon jól kijön a két család egymással, és mi is a szülőkkel. Tehát nem tudom, hogy hol a baj, illetve miért írogat neki az a lány. Lehet hülye vagyok meg beképzelem ezt az egészet, de nem tudom, hogy álljak hozzá. Mit tehetek szerintetek?
Ez engem is zavarna.
Egyelőre ne csinálj semmit, figyelgesd. Ha felfeded a gyanúdat, óvatosabb lesz, így nem fogod tudni kideríteni, hogy kamuzik-e vagy sem.
33N
én 41 éves létemre a mai napig nem értem, hogy nektek lányoknak miért ilyen iszonyatosan fontos a teljes kontroll.
Tizenéve házas vagyok, de anno nekem is volt nem egy olyan kapcsolatom, ahol ilyen teljesen alaptalan féltékenykedés miatt ment el a vonat.
Miért ne beszélgethetne mással is? Eleve, miért kell nézegetni a telefonját? Ez azt jelenti, hogy nem bízol meg benne. Gondolod, hogy neked az élete minden percén uralkodnod kell? Szerinted ezzel nem fogod megfojtani?
Sok lány miért nem tudja megbecsülni azt, amit kap az élettől?
Amikor én ilyen helyzetbe kerültem és hasonló semmiség miatt jöttek a kérdések, meg a cseszegetések, na akkor szépen megköszöntem az addigi klassz élményeket és csókolom. A francnak hiányzik egy mindenen eluralkodó pótanya.
A feleségemnek eszébe sem jut csesztetni, nekem meg eszembe sem jut megcsalni, mert tudom, hogy még egy ilyen nőt nem fogok találni. Gyakorlatilag barátok (is) vagyunk, ami legalább olyan fontos egy hosszútávú boldog kapcsolatban, mint a kezdeti lelkesedés fenntartása.
Kedves 41-es férfi! Én vagyok a 2-es válaszoló.
Tök jó, hogy te ilyen vagy, tiszteletre és becsületre méltó, hogy tizen éve együtt vagy a feleségeddel és nem csaljátok meg egymást. Én 33 éves vagyok, tavaly váltam el (7 éves kapcsolat volt). Az exférjem nagyon durván átvert, megcsalt, hónapokig nem jöttem rá, gyanús sem volt. Teljesen őszintén mondom, hogy soha a büdös életbe nem kutakodtam a telefonjában, az e-mailjeiben, nyugodtan beszélhetett, találkozhatott nő barátokkal, régebbi nő kollégákkal (nem a mindennapi csetelésre gondolok). 100%-os bizalmamat élvezte. Hát én megszívtam. Azóta úgy gondolom, hogyha valakiben felmerül a gyanú, az járjon utána az igazságnak. Mert borzasztó érzés, hogy úgy átba..nak a palánkon, hogy a szemük se rebben. Jó, hogy vannak olyan férfiak is, mint te, de sajnos nagyon sok van, aki nem ilyen.
Ezért tanácsoltam a kérdezőnek, hogy legyen résen.
33N
#3-as, ez aranyos volt. :)
De inkább el sem mondom hány ilyen pasinak a feleségét dugtam meg aki nem is gondolta volna az asszonykájáról.
:)
Amúgy kérdező csak alkalom kell neki és félremegy.
Persze persze, ő a legnagyobb szent és soha nem csalna meg. :D
#6 nyilván te hatalmas büszkeséggel éled ezt meg, máskülönben nem reklámoznád.
Ja, valóban nagy eredmény egy csalódott, szeretetre vágyó, elhanyagolt nőt megszerezni :)
Versenyhelyzetben nem tudtál labdába rúgni, azért váltottál ligát, vagy csak simán kompenzálsz valamit?
Semmi jogod belenézni a telefonjába. De tényleg, semmi. Ez beteges és én azonnal otthagynék valakit, aki beleolvasgat a beszélgetéseimbe a hátam mögött. Semmi okot nem adok a féltékenykedésre, nincs titkolnivalóm, szimplán ez a magánszféra undorító megsértése és nincs helye kapcsolatban az ellenőrizgetésnek.
Ha nem bízol benne, beszélgessetek, tegyétek rendbe a kapcsolatot, de őszintén neked hogy esne, ha a hátad mögött kutakodna a párod? Szerintem ez az egyik legundorítóbb dolog amit az ember tehet a másikkal, ha van oka gyanakodni, ha nincs. Erre van egy nagyon egyszerű és felnőtt módszer : KOMMUNIKÁCIÓ.
21L
8-as, 21L: tényleg úgy gondolod, hogy az a legundorítóbb amit egy ember tehet a párjával, hogy belenéz a telefonjába gyanú esetén? Szerintem átverni a másikat undorítóbb.
Én sem azt mondom, hogy tartsuk kontroll alatt a párunkat, szó sincs erről.De ha felmerül a gyanú, annak szerintem utána kell járni. Gondolod, hogyha szar van a palacsintában, akkor majd szép szóval, kommunikációval el fogja mondani? Nah persze.
Semmi joga a kéredezőnek belenézni a telefonba, ezt írod. Ahhoz van joga, hogy pontosan tudja, hogy kivel él együtt?
Érdekes….ha én ellopok tőled valamit vagy felpofozlak, neked jogod van feljelenteni engem, kijön a rendőrség, stb, tehát neked jogod van megvédeni magad, igaz? Na, ha az ember szívéről, lelkéről van, azt nincs jogod megvédeni??
Még egyszer: senki ne legyen paranoiás, ok nélkül féltékenykedő, kutakodó, kontrollmániás, stb. De ha felmerül benne a gyanú, akkor járjon a végére.
33N
Szerintem is alaptalan a gyanús volt ilyen bnom hamarabb kidobtam mielott elgondolkodtam rajta...ne tartson rövid pórázon semmi köze kivel, mit beszelek...ennyi probatszfera kell...és ez h nzdgdted telojat azt jelenti nen bízol benne :/ így tovább nincs ertelme a kapcsolatnak!
Kedves 33 éves csajszi! Teged atvertek, sajnalom, de lehet okot adtál neki, vagy nem adtál meg mindent amire vágyik...ettől meg nem minden pasi ilyen és ha folyton ellenorizheted besokal és eldob, mint egy kopott rezkilincset! Oké vele nem jött össze szemet volt, aljas volt, de csak akkor kezdj új kapcsolatba ha megtanulsz megbízni újra! Addig pedig ne adj rossz tanacsot és ne fesd az ördögöt a falra, attól h te nem tudtad kielégíteni a baratod vágyait és máshoz ment (mert amelyik kutya otthon jól lakik nem megy máshoz) attól meg nem minden pasi ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!