Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egylány7 kérdése:

Mi lehet az oka, ha egy férfinak nem lesz merevedése, csakakkor amikor önmagának, csinálja? De ha a a nővel van, és próbálkoznak (többszöri alkalommal) akkor egyáltalán nem merevedik meg, nem áll fel még ingerlésre sem?!

Figyelt kérdés
2020. márc. 31. 18:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Sokat masztrubált,mások az ingerek.Esetleg gyógyszert szed.Izgulhat is.
2020. ápr. 1. 04:28
 12/12 anonim válasza:
Saját tapasztalatból mondom, hogy valószínűleg meleg lehet (lehet, még ő sem ismeri be magának). Nekem is volt annó barátnőm, szerettem is, tök jól passzoltunk, de a szex sehogy nem akart menni.. mindig lelankadtam, nem állt fel, stb.. magamnak minden gond nélkül működött pöccre. Szakítottunk is többek között emiatt, majd hosszú időn keresztül magamat ostoroztam, mert nem értettem mi a helyzet. Aztán egyszer csak összeállt az agyamban a dolog, és most már tisztán látok, elfogadtam, hogy meleg vagyok és működik is minden úgy, ahogyan kell.
2021. márc. 29. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!