Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy 17 éves vagyok, és csak 25-30 éves férfiak udvarolnak és próbálkoznak?
mert érzéki vagy
és
idősebbnek is nézel ki
Mert ilyenkor vagy a legvonzobb 17-25 kozott nagyabol.persze szemelytol fuggo.Ne aggodj 30 evesen mar nemleszel ennyire nepszeru.
Egyebkent a hulye kiehezett 40 eves gyokerek miatt vagyto ilyen bekepzeltek.Hozzaszoktok hogy mindenki csak benneteket dicserget.Majd elmulik.Te megoregszel es jonnek az ujabb 17 evesek:)
Ez téged mennyire zavar?
Amúgy sok oka és változata van ennek. Ide le sem lehet írni. A lényeg,hogy vigyázz magadra. Sok idősebb pasi,csak "arra" hajt. Ez szomorú,de....vigyázz! Csak okosan! ;)
Nekem is ez a korosztály udvarol, mert mindenki 20-23 évesnek néz, de engem nem zavar, mert ezzel a korosztállyal találom meg a közös hangot, a barátom 26 éves és a haverjaim is huszon évesek. Tanuld meg kiszűrni az értelmesebbjét, és akkor még akár szerencséd is lehet valakivel :)
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!