Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a párom más nőkkel, kollégákkal szervez programokat vagy én reagálom túl?
#1es vagyok, sejtettem, hogy szénné leszek lepontozva, mert jönnek majd azok az arcok, akik szerint a férfi és nő közti barátságok a sátán műve és nem létezhetnek mindenféle hátsó szándék vagy testi vonzalom nélkül. Akkor kifejteném.
Minden fiúbarátomat, legyen szó kollégáról, vagy 10+ éves barátságról, személyesen ismeri a párom és imádja őket. Ezek az emberek akkor sem közeledtek felém mikor szingli voltam, egyszerűen semmi vonzalom nincs ezekben a barátságokban, vagy olyan régóta tartanak hogy fel se merül, vagy totál más az ideál külsőre. Ezeknek a srácoknak egyébként egy kivétellel mind évek óta tartó kapcsolata (vagy már jegyese) van, akiket szintén ismerek és remek kapcsolatban vagyunk. Hatalmas baráti társaságról van szó, ahol a férfi és nő közti barátság lassan egy évtizede működő dolognak számít, sose lennék együtt olyan férfival, aki ezt rossz szemmel nézi.
Párom is beszélget lányokkal, tudom, mert szokta mondani, sőt mutatni is, ha például valami vicceset ír az egyik kolléganője. Én is ismerem őket személyesen, kivétel nélkül bízom mindegyikben.
Rendezhetnék féltékenységi rohamot is, hisztizhetnék, ahogy ti, hogy ugyan minek beszélj nőkkel ha van barátnőd, előbbre vezetne? nem. Szépen lassan megölné a bizalmat és a köztünk lévő vonzalmat is az, hogy nem vagyok képes egy olyan egyedben megbízni, akinek p*cs helyett p*na nőtt a lába közé. Ennyi különbség van férfi és nő barátságok között...
Amíg a szex minden napos és jó (nem 2 hónapos kapcsolat, több éves után), amíg minden apró nézeteltérést letudunk veszekedés és ordibálás nélkül kommunikálni, higgadtan, amíg minden este mellém bújik az ágyba és azt hajtogatja szinte hétről hétre, hogy a felesége leszek, addig miért aggódjak néhány chat üzenet miatt? Egy madár se érzi jól magát ha kalitkában van, én se fogom minimálisan se korlátozni. Ha menni akar úgyis menni fog, de legalább utólagosan nem én leszek a szar barátnő, akit jobb is hogy ott hagyott, mert mindenen csak hisztizett.
Felesleges feszültségkeltés. :)
És még hozzátenném, nyilván nem mindenki egyforma, nyilván nem mindenkinek fér ez bele. Olyan partnert kell találnia mindenkinek ahol a kompromisszumok nem abból állnak, hogy az egyik fél már túl sokat enged és nem jó neki. Hasonló értékrenddel rendelkező embert kell választanunk, sokkal kevesebb vitát fog szülni, hisz egy felnőtt embert már nem tudunk (és nem is szabad) átformálni, megváltoztatni a mi szájízünknek megfelelően. Annyian vagyunk, mindenki tud találni hozzá illőt.
Kérdező, ne chaten próbáld vele megoldani ezt a fajta problémát. A közös dolgot hirtelen eltüntetése már nekem is fura lenne, hisz ha eddig kint volt most miért szedte le. Várd meg a személyes találkozót és ülj le vele beszélni, de komolyan. Ne csak ilyen "figyu mi bajod" szinten, hanem beszélgessetek át kettesben 1-2 órát és vegyétek át mi a problémátok a kapcsolatban. Vagy tudtok olyan megoldást találni ami mindkettőtöknek jó, vagy nem.
Hajrá :)
21L
mit imád rajtuk?:D neki nincsenek barátai hogy a te fiúbarátaid kell imádja?:D ez a naivitás: "annyira más az ideál hogy fel sem merül" tehát neked nem tetszenek ezek a fiúbarátaid, és ezért nem merül fel :D
áh hagyjuk, egy nőnek nemlehet elmagyarázni, hogy nem létezik férfi meg nő között barátság. Az evolúcióval ellentétes. Nincs. Max ez van, hogy vagy valamelyik fél kapcsolatban van, vagy jellemzően a nőnek nem tetszik az adott férfi. Majd ha idősebb leszel rájössz erre bizonyára
Gondolom számodra a "közös baráti kör" nem jelent semmit, sejtem mennyi barátod lehet ilyen felfogással, hogy a nőket élből kizárod, mert pinájuk van. Miért ne lehetne két ellentétes nemű közt barátság? Édesanyámnak gyerekkora óta van férfi barátja, mindketten házasok évtizedek óta, sosem volt köztük semmi. És képzeld, ők még néha telefonálni is szoktak, hogy kivel miújság!!! nem csak chatelni :D
Azért imádja a fiúbarátaimat a párom is, mert velük is jól kijön, ők is néha elmennek sörözgetni nélkülem, én meg szoktam velük facebookon beszélgetni... ejha. :) Nem tudom miért magyarázkodok egy ennyire beszűkült látókörű embernek, aki nem képes megérteni, hogy 8-10 éves barátságoknál már totál mindegy, hogy mi van a lábad között, semmi vonzalom nem fog kialakulni, olyan mintha a tesóim lennének. Sőt azt is elmondom, a legjobb fiúbarátom (akivel minden áldott nap beszélgetek facebookon, pedig jegyese is van, hujuj) segített anno a páromnak, mikor ő nem mert randira hívni. :) És a mai napig rettentő boldog, hogy összejöttünk.
Tényleg szomorú látni, hogy valaki ennyire nem képes a búrán kívül látni, mert ez van sujkolva az emberek agyába, hogy férfi és nő mindenképp szexel és vonzódik egymáshoz, kiskorom óta fiúkkal nőttem fel, informatika szakra jártam éveket, számítógépes játékokkal játszom 12 éve, tehát nekem az a szokatlan, ha például lánnyal barátkozok. Pedig abból is van pár.
És nem, nem azért nincs vonzalom a haverjaim és köztem, mert ők csúnyák, vagy mert én az vagyok. Egyszerűen amikor az ember már ennyi ideje ismer valakit, ennyi ideje családtagként tekintenek egymásra, nem kívánják meg a másikat. Egyik haverom sem ronda, sőt, de soha 1 percig nem éreztem vonzalmat irántuk, és ők se irántam, pedig én sem vagyok csúnya. Az ember érzi a vonzalomból fakadó feszültséget és kínos szitukat, nem fordult még elő soha ilyen és pont ezért bízik meg bennük a párom is, ahogy én is a párom női barátaiba.
Tényleg nem magyarázkodok tovább, remélem találsz valami papucs nőt majd magad mellé, aki minden férfi ismerősétől megszabadul a te kedvedért.
Szép napot
77%, én is úgymond fiús nő vagyok (infós suli, mérnökinfó szak, évek óta programozó vagyok, férfiak vettek körül kb mindig is), mégis úgy gonodlom, hogy nagyon-nagoyn ritka a férfi-nő közti őszinte barátság. Nem modnom, hogy nincs, de ilyen mértékben és szinten mint te állítod, biztosan nincs. Vagy nem látod a fától az erdőt, vagy nem akarod magadnak se beismerni vagy csak a haveri kapcsolatokat definiálod barátságnak. Nem csak anyniban különbözünk egymástól, hogy mi van a lábunk között, hanem annál sokkal-sokkal több mindenben, a két nem dinamikája nem engedi meg egyszerűen az igaz barátságot. Ha mégis próbálkozol belemenni ebbe a "minden srác a barátom" színjátékba, hosszú távon megsínyli a kapcsolatod.
Amit persze még 21 évesen, nem sok tapasztalattal a hátad mögött nyílván nem látsz és nem érzékelsz. Nagyon szépen megfogalmazod a tanácsaidat, de semmi köze nincs a valósághoz, ez valami gyerekes fantazmagória az idálsi világról és a két nem összemosásáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!