Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeret a barátom? Lehet ezen változtatni?
November óta vagyunk együtt barátommal. Mikor összejöttün már akkor is ilyen volt,mint most,ami miatt úgy érzem,hogy nem szeret/szeretett. Például,amikor összejöttünk sose volt ilyen udvarlós vagy hogy mondjam...a mai napig nem kapok tőle egy szép szót,sosem dicsér vagy mondja hogy szép vagyok vagy jól nézel ki,ami nekem például sokszor rosszul esik,mert nincs valami sok önbizalmam. Eddig egyszer nem mondta magától,hogy szeretlek,ha én mondom mindig az a válasz,hogy énis.Januárba voltam egy fotózáson,ahol olyan szépen kisminkeltek,hazamentem reméltem hogy megdicsér,erre annyit volt képes mondani,hogy de ki vagy kenve...Nem élünk együtt,sokat vagyunk együtt szinte minden nap találkozunk és együtt alszunk. Sosem hív telefonon,ha beszélni akar. Mindig ír,de néha olyan tőmondatokban beszél,hogy megőrít. Azjó,jólvan,oksi és társai..
A másik,ami kicsit zavar,hogy sokat iszik. Szinte minden hétvégén teljes totálon van és van hogy hétközben is iszik,de akkor csak pár sört. Ez engem zavar,mert akárhányszor elmegyünk valahova a fiúk közül ő az aki szinte mindig bebaszik,mint az állat. Érdekes a többiek tudják tartani magukat. Nem tudom mit kellene tennem,amikor felhoztam,hogy úgy érzem nem szeret,akkor azt mondta hogy de,és érdekes azt nem veszem észre hogy puszilgat és simogat. Persze észreveszem,de olyan jól esne hallani is...
Már gondolkodtam,hogy lehet jobb lenne elengedni egymást,ha ez így marad. Pedig nagyon szeretem és nagyon jó társ,rengeteget dolgozik,szorgalmas. Nem tudom mi lenne a legjobb.
Nagyon naiv vagy, hogy egy egyszerű válásra fogod azt, hogy ő nem szeret téged. Az emberek 70-80%ának elváltak a szüleik, ettől még ha valakivel együtt vannak, tudnak szeretni. Nyilván létezik az öröklődő mintakép, de az nem így mutatkozna meg.
Ez a srác szar kimondani, de tényleg nem szeret. Jó, hogy van neki valaki, akivel néha szexel, meg a tudat, hogy van barátnője de amúgy a kisujját nem tenné keresztbe érted.
Én több időt nem pazarolnék rá, elég fiatal vagy még teis, hogy egy szar kapcsolatba ragadj.
Vázold fel neki a helyzetet, hogy nem vagy vele boldog, sokat stresszelsz és agyalsz, nem elég neked a "szeretet" amit ő ad.
Ha fontos vagy neki, belehúz és megváltozik.
Ha nem, hagyd ott.
21L
Ismerem ezt a típust. Ez csak rosszabb lesz, egyre többet fog inni, téged meg hanyagolni. A végén majd elfajulnak a dolgok.Talán bántani is fog, anyagilag lehúz, lelkileg tönkretesz.
Sajnos neki a saját önzősége fontosabb, mint te. Ez az igazság.
Szerintem jobbat èrdemelsz.
Ès szerintem kihasznàlja a fiatal tested.
Ha valòban szeretne nem ìgy viselkedne.
Szerintem hagyd ezt a kapcsolatot, mert kèsöbb csak rosszabb lesz.
Gyerekeket szülsz neki, ő àllandòan eljàr majd piàlni. :(
Sajnàlom, de ennek nem làtom jövőjèt, legalàbbis boldogan nem.
Nem szeret, de ür8teni jó vagy.
Ő meg a legjobb úton az alkoholizmus felé, meg hát az is gáz, ha valaki ennyire nem tud inni 26 évesen.
Én semmi pozitív jövőt nem. Látok ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!