Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tényleg kész változtatni vagy csak mondja?
2 éve vagyunk együtt, másodszori nekifutásra.
A barátomnak a mindene az a munka, amit vállalkozóként másfél éve csinál. Nagyon jól keres vele és szereti is, ami nem utolsó. Ennek nyilván örülök.
Én is szeretem a munkámat, de a kapcsolatom és az együtt töltött idő számomra ennél is fontosabb. Miatta csak délutánig dolgozom, mert korábban szóvá tette, hogy rendszeresen későn járok haza a meló miatt.
Decemberben volt az első furcsa dolog, amikor nem akart Karácsonyra hazajönni Magyarországra velem, szerintem úgy gondolta, hogy ő akkor is dolgozni fog, én meg majd itt is és ott is leszek külföldön. Végül hazautaztunk 5 napra.
Január elején szólt, hogy ő mostantól 3 hónapig keményen fog dolgozni, akkor lesz vége a projektnek - de azt nem közölte, hogy szabadnap nélkül lesz mindez.
(!!!)
Nem volt rám semmi ideje, napi egy órák sem sokszor, mivel a lakásban tartott szobacirka kutyáját is le kellett vinni sétálni és ilyenkor az is idő. Egyszer-kétszer beültünk gyorsan enni valamit, de ennyi. A szülinapomra sem akart kivenni szabadnapot, és sérelmezte, hogy én ezen elsírtam magam és kiborultam. Hiányoztak a meghitt pillanatok, az összebújás, a beszélgetés. Amikor szóvá tettem, kiakadt, hogy nem hagyom se dolgozni se aludni. Éjszaka dolgozott, én pedig nappal.
Időközben megkérte a kezemet és én igent mondtam, azt mondta, változtat. Új munkahelye lesz és nem dolgozik annyit majd, ezt ígérte.
Azt nem tudom, a türelmetlenségén velem szemben tud-e változtatni, valamint a kutyája is zavar a lakásban, hogy nincs fegyelemre nevelve. Ezt is kismilliószor mondtam, egy állatot nem lehet kétfelé nevelni. Ő elkényeztette.
Szerintem csak mondja, hogy szeret, mert a gyakorlat teljesen mást mutat. Elgondolkodtam a szakításon.
Annyira sokat küzdöttem azért, hogy megértse, mit érzek, hogy hiányzik és szeretnék többet lenni vele, de már belefáradtam.
Véleményetekre lennék kíváncsi. Köszi.
Ez az ember munkamániás. Annyira a pénz bűvkörében él, hogy ebbe fog belepusztulni. És téged meg a sárgaházba juttatni, mert kikészít.
Pedig az a pár papírdarab nem ér annyit, hogy ennyire beletemetkezzen miatta az agyatlan robotolásba.
Próbáld jó útra téríteni, hogy megtalálja az arany középutat.
Nincs erőm már nekem semmihez, most már magamra koncentrálok inkább.
Amúgy mielőtt valaki beírna, nem, nem tart el, a közös utazásokat is közösen fizetjük, ahogy a lakást bérletét is.
Most a kialakult helyzet miatt jobban rászorulok, hogy ezeket ő rendezze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!