Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha spermás ujjal ujjazott meg, attól lehetek terhes?
A barátom rám élvezett, és letörölte zsepivel, aztán megujjzott... leheth került egy kis sperma letörlésnél az ujjára. Ez baj? Ettől ugye nem lehetek terhes, mert a sperma nem él levegőn... ugye? csak mert 4 napot késik a menszeszem és kezdek parázni, pedig semmi olyat nem csintunk am miatt lehetne... csak biztosra akarok menni :D
17/L
Hát már bocs, de csatlakoznom kell a 13:11-eshez, most komolyan mondod hogy inkább nem kelsz fél 1 percre az ágyról kezet mosni, és ezzel megkockáztatod hogy 17 évesen gyereked legyen? Legközelebb gondolkozz, 1percet megér h ne kelljen paráznod, nem?
21L
de miért kapja be? Én sem értem igazán, hogy miért nem lehet biztosra menni. Felelőtlen vagy. Lehet, hogy nem csináltál hülyeséget, de pont ezaz, hogy nem tudod hogy ebből lehet-e baj, és úgy tetted meg.
Nemtom, én 16 éves korom óta élek szexuális életet, most vagyok 19, és soha, se én sem a barátnőm nem aggódott attól hogy esetleg terhes legyen, mert biztosra mentünk. És nem volt nehéz kibírni, hogy kimenjünk esetleg kezet mosni....
Minek jössz ide és kéred ki mások véleményét, ha nem vagy rájuk kíváncsi? te csak megnyugtatásra vágysz és bólogatásra!
hát tessék: nem, ne aggódj. nem vagy terhes. a spermák negatív időben elpusztulnak a levegőn. nem kell kezet mosnia a párodnak, hiszen az mindent elrontana szex közben. legyél ugyanolyan készséges, mint eddig, úgy van jól. te vagy a világ legelőrelátóbb, legértelmesebb, legtündibündibb lánykája. Az összes pasi ilyeet szeretne, mint te vagy.
13:11-es vagyok.
Köszi szépen amit írtál, de most kihagynám...:D
Úgy látszik nekem 16 évesen több eszem van...kárörvendő vagyok? lehet, de aki így viselkedik az ilyet megérdemli, legalább tanulna belőle...és azt írtad h ezek után LEHET szólsz neki, menjem el kezet mosni..csak drukkolni tudok h sikerüljön!(Y) sztem kissé még gyerekes vagy..mindenki tudja (már aki utána olvas) h az ondóban csak a megszáradás után pusztulnak el a hímivarsejtek..szóval...kíváncsian várjuk az eredményt^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!