Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A duci, nem túl szép nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A duci, nem túl szép nők irigyek a dekoratív barátnőjükre?

Figyelt kérdés
2020. márc. 28. 22:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltam irigy mert őket is ott bazták át ahol lehetett, hiába voltak szépek.
2020. márc. 29. 19:59
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Valljuk be, én azért túlsúlyos vagyok, narancsbőrös a combon, striák vannak a hasamon, és pattanásos az arcom. A legjobb barátnőmnek nagyon jó alakja van és tündéri a személyisége, de rá pl sose irigykedtem. Megvolt a maga baja, ahogy nekem is. Más lányokra viszont eléggé irigy szoktam lenni, szép alak, nagy formás mellek, és tökéletes arc. Olyan szarul szoktam érezni magam egy ilyen tökéletesnek tűnő nő mellett aki a kis miniszoknyájában tipeg míg én kényelmes öltöztem és semmi szexi nincs bennem. Most mondhatom, hogy láttam ilyen nőket otthon, smink, póthaj meg a push-upos melltartó nélkül és smink nélkül fel se ismertem őket, mert igen, volt ilyen. De azért attól még szar érzés mikor kivannak nyalva és csorog a pasik nyála utánuk, én meg levagyok szarva a társaságban.

Igazándiból nem panaszkodom mert kellek bizonyos pasiknak még így is, figyelek az öltözködésemre, a hajamra, a bőrömre, bár a pattanásokkal tini korom óta küzdök és még mindig nem múltak el. Nem iszok, nem dohányzom és imádok olvasni. Általában nem is az ilyen "menő" pasik találnak be, hanem olyanok akiket érdekel is amit mondok. A lány tesóm pl az a fajta aki kiteszi amije van és olyan bulizós ivós pasizós ember. Havonta van valaki más neki aki, később kiderül, csak megakarja d#gni, és ennyi. Az ilyen pasik szarnak le engem a társaságban is mert nem nézek ki olyan jól. Szerintem nem veszítettem ezzel sokat. :D

2020. márc. 29. 22:35
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
15-25 között volt az, hogy voltak nagyon szép barátnőim is. Csak annyi, hogy nagyon jó génekkel rendelkeznek, szép az arcuk, nem kövérek. Nem tudom, hogy irigységnek lehet e nevezni, de nagyon rosszul esett, hogy a srácok úgy próbáltak udvarolni a barátnőmnek, hogy közben nekem szólogattak be "nagyon vicceseket". Ez azért a mai napig megmaradt bennem rossz emlékként. Nem is egy ilyen pasi volt. Utána kicsit féltem nálam szebbek társaságában lenni, mert simán jöhetett egy ilyen majom is. A rondától nagyon messze vagyok szerintem, mielőtt azt hiszitek. Inkább csak átlag, de a szebbik fajta. Azóta volt már nagyon jó pasim is, ömbizalmam is normális, sőt voltam már jó csaj is a társaságban. Vagyis egy nő azt hitte, hogy szebb vagyok nála, és állandóan fúrt és kicseszett velem ( munkahely). Az is kellemes volt...
2020. márc. 30. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!