Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Problémák az összezártság miatt?
Nálatok is okoz gondot a home office? Nálunk nem nagy a gond, azon kívül hogy kicsit unjuk már egymást. Nekem a legidegesítőbb, hogy mivel kicsi a lakás, így nem tudunk teljesen külön szobába elvonulni dolgozni. A barátnőm reggel benyomja a tv-t és egész nap megy a hülyeség. Már nagyon idegesítő. Én elmegyek a hálóba dolgozni de nem tartható hogy egész nap az ágyon ülök. Szóltam már neki, de ő csendben nem tud dolgozni, kell neki a háttérzaj mint bent a munkahelyén.
Nálatok is vannak ilyen gondok?
Szeretitek egymást ?
vagy csak használjátok egymást?
Nincs fejhallgatónk, bármilyen furcsa is ez manapság. A párom utálja mind a fej mind a fülhallgatót, nyomja a fülét az összes. Nekem meg nincs, max kocsiban hallgatok zenét.
Neki az a lényeg hogy szól a hangosabb zaj a tv-ből mintha emberek között lenne. Nem műsort néz rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!