Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti el tudnátok fogadni, ha a (magyar) lányotok cigány gyerekkel járna?
Sajnálom, de szerintem ez a kérdés annyira tétova, hogy csak az etnikum miatt problémás, az #1-es válasza pedig csupa nagybetű és felkiáltójel, ami már egyértelműen rasszizmus, és ez egyenesen felháborító!!! Nem vagyok cigány, de rasszista sem, és elég szégyen, ha valaki csak ezt nézi, és nem azt, hogy az illetőnek milyen az alaptermészete, magánéleti háttere, és hozzáállása a dolgokhoz!
Van egy olyan haverom, aki full cigány, kinézetén is teljesen látszik, és csak 8 általánosa van, de mindez lényegtelen, mert: dolgozik rendesen, most 32 éves és már hosszú évek óta gyárban gépkezelő, havi nettó 250-300 ezres fizuval, és alapból normális mindenkivel szemben, és még el is lehet hülyéskedni vele (Ő is szokott), nagyon messze áll tőle a balhézás! Eddigi barátnői közül 3-at ismerek, abból egyik félig volt csak cigány, a másik 2 pedig full magyar, és mindegyik kapcsolata hosszabb ideig tartott!
Ha a srác esetleg balhés, az más dolog, de csupán az etnikuma alapján ne ítélkezzünk, előbb inkább próbáljuk jobban megismerni! Na meg ha a lány már esetleg elmúlt 18 éves, akkor pedig lehet önálló is, és nem köteles elfogadni a szülei hozzáállását, csak Ő tudhatja, hogy kivel tud boldog lenni!
NEM, NEM, NEM. Mert eddig csak rossz tapasztalatom van a cigànyokkal kapcsolatban. Ha ez rasszizmus akkor rasszista vagyok. Láttam már egyetemet végzett csupaszív cigànyt amikor kivetkőzött magàból, vagy amikor gazdag jómódú cigány verte a feleségèt. Le akartam állítani, ekkor a cigànyasszony, akit épp vertek, nekemtámadt hogy ne szóljak bele mert ez az ő dolga.
Szóval sok sok rossz tapasztalat, jó egy sem. Talàn a cserdi polgàrmester akit tisztelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!