Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összevesztem a barátommal, mit tegyek most?
Távkapcsolatban vagyunk, ezért csak hetente tudunk találkozni. Szerdán azt mondta, hogy eljön hozzám mindenféleképpen és nálam lesz, bár már akkor is mondta, hogy bszogatja az anyja emiatt (ő még a szüleinél lakik), de nem érdekli, úgyis eljön hozzám, stb. Aztán csütörtökön írt, hogy mégsem jön, az anyja folyamatosan bsztatja, össze is vesztek. És hogy most két tűz között van, választania kell köztem és a családja között... Ez nekem borzasztó rosszul esett, és beszóltam neki hogy oké, én nem fogok anyuci akaratával versenyezni és azóta nem beszéltem vele. Persze ő mondta, hogy ez az ő döntése, blabla, ha nem tudom megérteni akkor sajnálja... Azóta semmi... Nagyon hiányzik nekem és nem tudom mit csináljak... Gondolom az anyja már telebeszélte a fejét vagy nem tudom, de ha tényleg szeret ahogy mondja, akkor küzdene értem (felhívna), nem? Mit tehetnék?
27/N és 28/F
#11 Ami engem igazán megrémiszt ebben a járványban az az emberek birkasága. :D
Nem szembesültem ezzel sohasem ennél kézzel foghatóbb és súlyosabb mértékben.
Az ilyen hülyék miatt fognak meghalni az emberek ezrével!
Mert vidáman flangálnak és fertőznek mindenfelé, mikor még nem tudják, hogy betegek!
Az önkéntes kimozdulás egyetlen esetben elfogadható: ha végig egyedül vagy.
Olyan helyen, ahol napok óta nem járt ember.
Az összes többi kimozdulás eredménye az lesz, ami az olaszoknál.
De amúgy ennyire hülye te nem lehetsz: nyilván szándékosan húzol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!