Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újraéleszteni a kapcsolatot vagy jobb hagyni meghalni? Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Több mint 7 éve vagyok együtt a párommal. Az utóbbi pár hónapja a kapcsolatunk elvárások végeérhetetlen csatájává változott. Minden nap veszekszünk, hánytorgazózunk. Mindketten elhanyagolva érezzük magunkat, és hogy a másik mindig ellentmond az ötleteire. Nem tudom honnan kezdjük el orvosolni a problémát. Má belefáradtam hogy arról szól az egész hogy meg akarok neki felelni, folyamatosan rossz amit főzök, ahogyan takarítok, ahogyan dolgozom...mindig mindenhol csak a hiba. Ő ezt úgy éli meg hogy én nem figyelek rá eléggé és ezért nem tudom jól megcsinálni az ételt ahogy ő szereti, s úgy kitakaritani ahogy szerinte jó. Elegem van már az egészből és nincs hova mennem, inkább a pokol mint a szülőkhöz, munkám nincs.2020. márc. 21. 11:33
2/5 anonim válasza:
Add át neki a porszívót és a főzőkanalat.
Azért csinálja ezt, mert tudja, hogy nincs hová menned és nyugodtan kicsinálhat az állandó kritikájával. Menj el dolgozni és költözz albérletbe. Minek élsz más nyakán?? Persze, hogy nem tisztel.
3/5 anonim válasza:
Ahogy elnézem választásod nincs, vagy ez, vagy a "pokol". Hát, tessék dönteni. Elég nagy ostobaság volt idáig elfajulni hagyni a dolgokat.
4/5 anonim válasza:
Amíg veszekedtek, addig van érdeklődés egymás iránt, de le kellene higgandnotok, hogy beszélni tudjatok. Leülni és megbeszélni, hogy mit szeretnétek az életben, mi az, ami zavar a másikban, lehet-e tenni ellene anélkül, hogy meg akarnátok változtatni a másik személyiségét. Lehet, hogy csak pár szokás az, ami a probléma, lehet, hogy unjátok is magatokat, kellene valami újdonság, amit közösen csinálhatnátok. Azt ne várd meg semmiképp, hogy kirakjon, kezdj el azon gondolkodni, hogy milyen lehetőségeid vannak a szülőkön kívül. Egyébként hasonló cipőben járok én is a párommal.
5/5 anonim válasza:
Próbáljatok mikor nyugodtabbak vagytok le ülni és megbeszélni a problémát, hátha segít orvosolni a bajt. De én a helyedben el mennék dolgozni ha úgy alakul emelt fővel tudjak elmenni. De lehet ha te is dolgozol ő is változik mert nem ő tart el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!