Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt olyan (külön városban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan (külön városban élő) pár, akik a koronavírus lecsengéséig nem fognak találkozni egyáltalán?

Figyelt kérdés
Mert a párom ezt akarja, de én nem vagyok képes ezt kibírni. Felhívni is csak ritkán szokott. Szerintetek normális dolog addig nem találkozni?
2020. márc. 20. 18:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Ez a lényege, mindenki maradjon a popsiján. Nem kérdés, hogy kibírod-e vagy sem, ez van. Nem halsz bele, ne legyél önző.
2020. márc. 20. 19:13
 2/19 A kérdező kommentje:
Igen, elméletben. De konkrét példát szeretnék, olyan pároktól, akik TÉNYLEG így csinálják. Mert krvára kétlem, hogy lenne ilyen.
2020. márc. 20. 19:15
 3/19 anonim ***** válasza:
0%
Miért kétled hogy léteznek értelmes emberek is?
2020. márc. 20. 19:16
 4/19 A kérdező kommentje:
#3 Igen. Kétlem, hogy ez működik a valóságban. Én egyetlen ilyen párt sem ismerek. De mondom, hozzátok a példákat és akkor lenyugszom, hogy másoknál is ez van. De amíg másoknál ennek az ellenkezőjét látom, addig nem tudom elhinni, hogy tényleg így csinálná bárki is.
2020. márc. 20. 19:18
 5/19 anonim ***** válasza:
79%
A legjobb barátnőm és a párja mindketten Budapesten laknak tehát egy városban, csak két teljesen különböző kerületben, de barátnőm édesapjának van légzőszervi betegsége, így nem fognak találkozni míg le nem cseng a vírus, hogy haza ne vigye véletlenül a veszélyeztetett apjának.
2020. márc. 20. 19:38
 6/19 anonim ***** válasza:
70%
Igen, úgy néz ki mi se találkozunk a párommal. Nem, nem normális ennyi ideig nem találkozni egymással, de más megoldás nem nagyon van
2020. márc. 20. 19:44
 7/19 anonim ***** válasza:
79%
Mi előrehoztuk a nyár közepére tervezett összeköltözésünket.
2020. márc. 20. 19:51
 8/19 anonim ***** válasza:
79%
Mi így csináljuk, sajnos jelenleg ha akarnánk se tudnánk találkozni. De ettől függetlenül naponta többször beszélünk így vagy úgy.
2020. márc. 20. 20:23
 9/19 anonim ***** válasza:
22%
Nem nagyon van valasztas! Most gondolj bele abba van aki meg tarskereső. Annak is maradni kell a s...èn!
2020. márc. 20. 21:34
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi is összevesztünk ezen... Mondtam neki, hogy akkor addig költözzön hozzám, de neeem... mert dolgozni be kell járjon, az nem baj... Azóta nem beszéltünk.
2020. márc. 20. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!