Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden férfi ilyen?

Figyelt kérdés
Lehet en vagyok a túl nem "evilági" ,de kíváncsi vagyok a véleményetekre!A párommal 3 éve vagyunk együtt,30 évesek is elmúltunk.Totalisan,teljesen megbíztam benne,mígnem az elsö évben kiderült,hogy sms ezik,üzenetezik egy volt csajaval.Kimagyarázta.Aztan egyszer nem mentem vele bulizni azzal a lannyal tancikalt egesz ejjel.Facebookra is felkerült,kimagyarazta..aztan szinte minden 2-3 havonta van vmi amin felhúzom magam.A masik volt párját követketi,lajkolgatja.Aztan egy masiknak egyszercsak irta,hogy még mindig szereti.Aztan ismerős csajoknak reagalt törteneteire szivekkel meg langokkal.Mikor szóva tettem kimagyarázta,ráhagyta.Majd elkezdett ismeretleneket követgetni,lájkolgatni.Folyamatosan.Rákerdeztem es nem is ő volt,nem is ez nem is az.Aztan folytatta.Megint kerdeztem...válasz..mert jól nez ki.En nem értem...ez az elet..hogy nőket es ferfiakat bámúljunk,szivecskezzünk.Üzengessünk.Minek kell akkor kapcsolatban élni?
2020. márc. 20. 17:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Olyan vagy mit én

Küld el a fenébe.

2020. márc. 20. 18:16
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"De ő olyan féltékeny hogy a semmin,ami szerinte megtörtént (pedig nem) teljesen jelenetet rendez.."

Ezt tipikusan azok csinálják, akik folyamatosan csalják a párjukat.

2021. jan. 20. 13:42
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére nem minden férfi ilyen. De te lehetnél kevésbé balek. A helyedben rég dobtam volna egy ilyen pasit, mert egyrészt nem fog változni, mindig félre fog kalandozni, másrészt ez nem férfi. Éretlen kisfiú. Még nem szórakozta ki magát.
2021. jan. 20. 22:28
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem írtad volna, hogy elmúltatok 30 évesek, akkor kb. 17-re tippeltem volna...

Rettentően gyerekes, megbízhatatlan 'férfi'. Hagyd a francba, keress olyat, aki tisztel.

Az én páromnak írt az exe. A párom megmutatta nekem és megkérdezte, hogy rosszul esne-e ha válaszolna (szakmai tanácsot kért a csaj). Mondtam, hogy nem, nyugodtan. Csak ezek után válaszolt neki. Aztán amikor a csaj rátért, hogy jajj emlékszik milyen jó volt együtt stb, akkor arra a párom nem is válaszolt már, és onnantól kezdve másra sem.

Hidd el, nem minden férfi olyan, mint a te párod. Anyukám mindjárt 60 éves, nemrég dobta ki közel 20 év után a párját, mert ő sem bírt leállni a nőknek irogatással, fent volt társkeresőn is stb..

Fiatal vagy, simán találsz mást, aki megbecsül, ne vesztegesd az éveidet egy ilyen emberre...

2021. jan. 21. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!