Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi ilyen?
Olyan vagy mit én
Küld el a fenébe.
"De ő olyan féltékeny hogy a semmin,ami szerinte megtörtént (pedig nem) teljesen jelenetet rendez.."
Ezt tipikusan azok csinálják, akik folyamatosan csalják a párjukat.
Ha nem írtad volna, hogy elmúltatok 30 évesek, akkor kb. 17-re tippeltem volna...
Rettentően gyerekes, megbízhatatlan 'férfi'. Hagyd a francba, keress olyat, aki tisztel.
Az én páromnak írt az exe. A párom megmutatta nekem és megkérdezte, hogy rosszul esne-e ha válaszolna (szakmai tanácsot kért a csaj). Mondtam, hogy nem, nyugodtan. Csak ezek után válaszolt neki. Aztán amikor a csaj rátért, hogy jajj emlékszik milyen jó volt együtt stb, akkor arra a párom nem is válaszolt már, és onnantól kezdve másra sem.
Hidd el, nem minden férfi olyan, mint a te párod. Anyukám mindjárt 60 éves, nemrég dobta ki közel 20 év után a párját, mert ő sem bírt leállni a nőknek irogatással, fent volt társkeresőn is stb..
Fiatal vagy, simán találsz mást, aki megbecsül, ne vesztegesd az éveidet egy ilyen emberre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!