Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez a viselkedés? Járok egy csajjal és napokba észrevette mikor egy másik lánnyal voltam..
Figyelt kérdés
De az a lány csak barát.Annyit látott h bújik hozzám a csaj és nem enged el,de szerintem ez nem gáz mert vannak lánybarátaim is.A bnőm meg sírvafakadt h mért ölelget.Igaza van?2008. nov. 21. 14:44
11/14 anonim válasza:
Bizonyos keretek között ha tényleg olyan szoros a barátság, simán belefért. De legyen eszed, eza a barátnődnek akkor is rosszul esik. De mondjuk... A családokban is bevett szokás hogy megöleljük bánatunkban/örömünkben egymást. Én pl. nem szeretem ez annyira, de el kell fogadni. De ha már legközelebb csajt ölelgetsz, akár barátságból is, ne a barátnőd elött tedd, ez egyértelmű...
12/14 anonim válasza:
Nekem volt olyan, hogy a baratomnal fennt aludt a baratnoje, igazabol megbiztam mindkettoben, ám egyszer nálam is elszakadt a cérna. Egy ölelés, amint állítod, tényleg nem nagy kunszt,de ez a másik fél hozzáállásától is függ. Ölelés, és ölelés között is van különbség. Próbálj beszélni a barátnőddel, az a legtisztább, ha ennyire nem szereti ezt(amit meg is értek) akkor pedig tartsd távol magad az ilyen ölelkezős megnyilvánulásoktól, hogyha nem akarod elveszíteni ez miatt mindkettőt.
13/14 anonim válasza:
fent aludt nála????gyóh...na én abban a percben megöltem volna mind a kettőt...
14/14 anonim válasza:
Az én barátomnak vannak ilyen ölelős puszi barátnői, akikkkel tényleg csak barátok és engem egyáltalán nem zavar. Sztem aranyos. Csak azt sajnálom, hogy nekem nincs oylan fiúbarátom akivel csinálhatnám ezt, mert jólesne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!