Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez a viselkedés? Járok egy csajjal és napokba észrevette mikor egy másik lánnyal voltam..
szia
szerintem igen.valószínű az a lány teljesen beléd esett.lány vagyok én is tudom,hogy milyen az valakit már az első csóktól szeretni.nekem nagyon rosszul esne ha ezt a párom tenné,de minden igazán szerelmes lány így tenne.becsüld meg hogy szeret valaki,mert sajnos ritka.azonnal kérj bocsánatot.szereted? ha igen szerintem neked is rosszul esne ha egy fiú megölelné.
Van, akiknél teljesen normális ez a közvetlenség, és van, akiknél nem, ha neked baráti körben ez elfogadott, a barátnőd fogadja el, ha nem annyira, akkor beszéld meg a barátokkal.
Egyébként minél mediterránabb-délibb egy kultúrközösség, annál normálisabb az ilyen közvetlen közelség (pl. arab, az nekünk már furcsa lenne, nekik pedig teljesen természetes).
Kepzeld el azt, hogy a baratnodet oleli egy masik fiu. Es te meglatod. NEKED MILYEN ERZES LENNE?????
De nyilvan neked is van most lelkiismeret furdalasod, hiszen ha nem lenne, nem tetted volna fel ezt a kerdest.
Szerintem csak a baratnodet olelgesd, ha pedig nem gondolod vele teljesen komolyan, akkor ne vesztegesd az o idejet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!