Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nagyon megbántott, ti szakítanátok ezek után?
4 hónapja vagyunk együtt, de csak hétvégente tudunk találkozni, mert másik városban lakik. Én egyedül élek albérletben, ő meg otthon a szüleivel. De azt vettem észre, hogy őt még az anyja irányítja, az van amit az anyja mond, ő meg mindent elmond az anyjának (rólunk is) és nincs sok magánszféránk.
A múlt héten náluk voltam és amikor mentem haza és a párom nem hallotta, akkor az anyja azt mondta nekem, hogy ugye tudom hogy emiatt a vírus dolog miatt nem nagyon fogunk találkozni... de csak legyintettem.
Erre fel ma jött volna át a párom és azt mondta össze veszett az anyjával és nem találkozhatunk... Nekem már másfél hete nincs munkám, itthon ülök egyedül a zárt lakásban, csak takarítok egész nap már kínomban... Mondtam hogy beül a kocsijába amiben nyilván nem ült senki más és itt kiszáll nálam, nem megyünk sehova, nem érintkezünk mással... De nem és nem, mert hozzájuk minden nap átmegy a nagypapája aki már öreg és ha tőlem hazavisz valamit, akkor tuti meghal... De közben ő eljár dolgozni és érintkezik a kollégáival meg az utcán bárkivel, de az nem baj, mert dolgozni muszály... Az anyja is megy minden nap boltba, apja is jár dolgozni...
Ráadásul ki tudja ez meddig fog tartani, így is keveset tudunk együtt lenni, akkor így mi értelme az egésznek? Azt is mondtam már neki, hogy akkor költözzön hozzám, először úgy tűnt, hogy benne is lenne, aztán mégsem és jött mindenféle kifogással (nem hozzám szól a lakcímkártyája és ha ez kiderül akkor börtönbe is kerülhet, mert karantén...), gondolom erről is az anyja beszélte le... Most haragszik rám, mert ő most két tűz között őrlődik (én vagy a családja) és én nem vagyok megértő...
Ti mit tennétek, szakítanátok?
nekem is az anyós jelölt miatt lett vége egy kapcsolatomnak. mindenbe beleavatkozott, a fia meg itta minden szavát.
több hónap után szakítottam vele, nem bírtam tovább, hogy nem volt semmi magánéletünk.
ugyanúgy otthon lakik az édesanyjával, nekem kellett átjárkálni hozzájuk, úgy hogy nekem van egy albim, ahol lehettünk volna kettesben is.
mivel az anyja egyedül lenne, fogja a fiát, mindig azt mondta neki, hogy elég heti 1 találkozó (pedig negyed óra kocsival, fél óra busszal). meguntam, hogy minden más, amit az anyja mondott, fontosabb volt nálam, így szakítottam.
azóta az édesanyja unokát akar tőlem, mondtam neki, hogy heti egy találkozóval ez lehetetlen.
én megszívtam ezzel a túlságos ragaszkodással. nekem is jó a kapcsolatom a családommal, de nem sajátítanak ki.
nem hiszem, hogy nálatok bármi változna, ha a barátod nem áll a talpára. egy ilyen sráccal karantén után sem lenne jövőd. szerintem.
Mond már meg neki, hogy embereik ezrei élnek úgy Budapesten, hogy nincsenek bejelentve az albérletükbe, mert a tulaj nem engedi. :D Soha senki nem zártak emiatt börtönbe. Ezt tuti az anyja találta ki. :D
Szakítanék, hogyne. Ha most anyura hallgat akkor mindig anyura fog hallgatni. Nekem nem kéne egy örök gyerek akire rá van függve anyu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!