Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaz, hogy az a nő, aki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy az a nő, aki a világon mindenért cseszegeti a pasiját, valójában teszteli, hogy mennyire férfi?

Figyelt kérdés

Barátnőm nem hagy élni, állandóan követelőzik. A legjelentételenebb dolgokba is beleköt, amik őt nem is érintik. Múltkor például az volt a baja, hogy miért abban a szekrényben tartom a vízkőoldót, miért nem a másikban. Mondja ezt úgy, hogy én takarítok, ő egyszer nem nyúlt még ezekhez, mióta nálam lakik. Konyhában ugyanez, főzni nem tud, nem is mosogat, csak dirigál, mit hogyan csináljak. Ha elegem lesz és megkapja, amit akar, akkor meg már az nem jó neki, hirtelen a szöges ellentétét kéri számon, amit eddig elvárt. Semmi sem jó.

Olvastam erről, hogy a nők ilyenkor igazából próbara teszik a pasi tűrőképességét és hogy mennyire befolyásolható.

2020. márc. 18. 12:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
15 éves kor körül lehet
2020. márc. 18. 13:40
 12/19 anonim ***** válasza:
Az én kolléganőm ilyen, igazi enegriavámpír, mindent kontrollálni akar, mindenben fontoskodik, mindig beleszól mindenki munkájába, mindenkit kritizál, csak ő a tökéletes!!! Ezek az emberek általában magukban bizonytalanok és így akarnak fölényt szerezni. Ritka undorító faj! Én kiraknám, mint azt a bizonyos cicát. Persze nekem nem jut pasi...🥺
2020. márc. 18. 13:49
 13/19 anonim ***** válasza:
20%

Miért vagy vele? Sajnos sok ilyen nő van. Olvasgass itt. 90% nem normális. Utálom anyámat, anyósomat, sógornőmet, húgom át, nővéremet. Mindegy melyiknek adsz igazat,egyik tuti lökött. Egyszerűen keresik a határt. Élvezik, a feszültséget. Szegény párjuk! Ezeket a lényeket el kell viselniük. (mindjárt írják, hogy lépjen le a férfi, én azt mondom, lépjen le a nő.. nekik van bajuk mindig mindennel)

Ha van elég eszed, 5 perc múlva kidobod.

2020. márc. 18. 14:29
 14/19 anonim ***** válasza:
79%

55% Off, de ismered az összes nőt, hogy ilyen gyűlölködő, általánosító megjegyzést teszel?

Apám például szétterrorizálta a családot, soha nem volt jó neki semmi, mindig belekötött valamibe. De mégsem írom azt, hogy "a férfiak 90%" "minden férfi" ilyen.

2020. márc. 18. 16:18
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne remenykedj. Szimplan iszonyuan kiallhatatlan termeszete van, es jobb biztosan nem lesz. Se tudat alatt, se folott nem tesztet vegez el. Te sajat magad teszteled onmagadat, hogy meg mennyit vagy hajlando elviselni.
2020. márc. 18. 16:27
 16/19 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Szerintem csak frusztrált, p-csa barátnőd van, aki semmihez se ért, ezért irányítani akar, ez részérő hatalmi játszma.

Ha én cs-sztetem a párom valamiért, annak oka van: pl. ötödször kell elrimánkodnom hogy rakja el maga után a sz-rjait vagy ilyesmi, de a nagy semmiért nem szoktam, főleg, ha semmi közöm hozzá.

2020. márc. 18. 16:36
 17/19 anonim ***** válasza:
77%
Néha én is ilyen vagyok,de bocsánatot kérek utána. Ez pi___csaság nem több. Nekem abból jön hogy frusztrál ha egy helyzetben benne ragadok és nem tudom befolyásolni a végkimenetelét,csak elszenvedem. Persze nem azon vitatkozok mint a te retardált csajod. engem nem érdekel mi hol van vagy ki mit csinál,csak nem szeretek mások hülyeségei miatt szívni.
2020. márc. 18. 16:46
 18/19 anonim ***** válasza:

amit olvastal az hulyeseg, nem tudatosan csinalja

ez egy nagyon rossz tulajdonsag, de ez nem egy allapot

a tulajdonsagon lehet valtoztatni (ha akar), de beszelni kell vele mert valoszinu eszre sem veszi onmagan hogy milyen nehez vele

az unokatesom is ilyen, idejott hozzam latogatoba 2 hetre es onnan kezdve, hogy miert nem teszem a labost a hutobe miert szedem ki kisebb edenyekbe a kajat, miert nem forditva hajtogatom a zoknit, miert nem mashogy locsolom a viragokat, stb, MINDENbe belekotott

az elejen rahagytam, aztan a vegefele megmagyaraztam neki, hogy mi mit miert csinalunk, belatta, hogy nekunk ugy jobb, megertette, de lefogadom, hogy hazamegy es folytatja tovabb

mivel nem elek vele, nem erdekel hogy mashol is ezt csinalja, de ha a parom lenne, akkor tutti beszelnek vele es probalnek segiteni neki

ott a masik pelda anyu, folyamatosan a szavamba vag es eszre sem veszi

leultunk, szepen atbeszeltuk

most is a szavamba vag, de egyre kevesebbx, illetve van hogy szavamba vag es utana rogton hozzateszi 'u bocsi, megint felbeszakitottalak' ez mar haladas

epkezlab ertelmes embernek tunsz, szerintem kepes vagy ra, hogy segits neki megvaltozni, de elobb tudatositani kell benne hogy valtoznia kell

ez nem normalis allapot es nem direkt csinalja, nem taktikazik meg tesztel, ez marhasag, azert csinalja mert soha a budos eletben nem szolt ra senki hogy hagyja abba mert idegesito

2020. márc. 18. 17:42
 19/19 anonim ***** válasza:

Èn ha velem ezt csinàlnàk màr pszichologiàra jàrnèk egy ideje.

Megèrtenèm ha ő takarìtana te meg elpakolod előle a tisztìtòszereket.De, nincs ìgy.

Illetve nem mos főz takarìt?

Szerintem menekülj ha egy naplopò ès mèg követelőzik is. HA csalàdot akarsz egy nap akkor menekülj..

2020. márc. 30. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!