Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm azt mondja nem élvezi a szexet annyira de nem hagyna el mert szeret?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok erről?
3 éve vagyunk együtt.
2020. márc. 14. 19:46
21/24 anonim válasza:
#20 attól még, hogy belemagyarázod a te igazad, a biológia nem téged fog igazolni. Gondoltam szólok
22/24 A kérdező kommentje:
Miván? :D
Pont hogy az ösztrogén dominancia okoz libidó csökkenést. Ami ugye progival lehet csökkenti és az orvos írta fel ezért a fogamzásgátlót, plusz endo visszaszorítására, miről beszélünk?
Szerinted minden nő aki fogamzásgátlót szed 0 a libidója? Gondba vagy
2020. márc. 15. 02:57
23/24 anonim válasza:
Én nem hiszek abban, hogy igazi szerelem létezik őrületes szexuális vonzalom nélkül is.
A gumi okozhat gondot, én inkább pesszáriumra váltanék. A gumi nekem se volt jó, pedig nagyon szerelmes voltam a páromba és neki nem okozott merevedési problémát, engem mégis lehangolt.
24/24 anonim válasza:
Gyorsan elmész, merevedési problémáid vannak, nem tudsz feloldódni és az a baj hogy nem érzi magát szexinek? Aha, persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!