Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kommunikáció a párkapcsolatban - hogyan?
Párom ma azzal a meglepő felfedezéssel tért haza hogy Németországban németül beszélnek. Én meg bunkó voltam mert az jött ki belőlem hogy "ahamm. Jó hogy rájöttel erre "
Hatalmas nagy lecseszest kaptam mert velem nem lehet beszélgetni.
Szerintetek hogy kellett volna reagalnom ? Szeretnék jó beszélgető partner lenni , de olyan nehéz..
látom, senki se adott tanácsot.
Mindegy, ezen a problémán már túllendültünk, de igazán érdekelt volna a helyes válasz.
Mondjuk megkérdezhetted volna, hogy
-ez most honnan jött
-miért mondta
-nem tudta eddig?
Ha mond, vagy mesél valamit egyszerűen próbálj meg érdeklődni, boncolgatni a témàt, kérdezz bele. De fontos, hogy figyelj is oda, hogy mit mond, ne csak bólogass. A kommunikáció nagyon fontos egy kapcsolatban. És minél többet tudsz a másikról annál közelebb kerülsz hozzá. Annál könnyebben leped meg vagy éppen bàntod meg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!