Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Abból lehet baj, ha túl sokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abból lehet baj, ha túl sokat adok?

Figyelt kérdés

Párommal 2 éve vagyunk együtt és most sok évnyi alamizsnás munkahely után sikerült olyan helyen elhelyezkednem, hogy megengedhetem magamnak azt, hogy majdnem minden alkalommal meglepjem valami kis aprósággal vagy ajándékkal amit teljes mértékben szívből adok neki.

Nagyon szeretek a szeretteimnek adni, főleg neki, leginkább azért, mert nekem mindenem megvan amire szükségem van (nem vagyok egy nagy igényű pasi), így magamra nem költök.

Szerintetek ez tényleg problémája lehet valakinek?

2020. márc. 13. 18:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerelmes beléd, akkor inkább örül neki - szerintem.
2020. márc. 13. 18:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kérek, átszerkesztettem és nem vettem észre, hogy az egyik legfontosabb részletet nem tettem hozzá a szöveghez, méghozzá, hogy nem szeretné, ha ennyit költenék rá...de ez olyan furcsa nekem
2020. márc. 13. 18:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az ajándéknak az a lényege, h a másik örüljön neki. Ezt kell szem előtt tartani. Olvassatok a szeretetnyelvekről, neki lehet, h nem az ajándékozás a szeretetnyelve.
2020. márc. 13. 18:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy spórolós típusú a párod - esetleg ezt tanították neki otthon. Vagy Ő maga ilyen beállítottságú.

Elképzelhető variáció, hogy esetleg másképpen gondolkodik egy ideje az anyagi jellegű dolgokról.

Sok minden megfordulhatott a fejében, amiről nem biztos, hogy beszámolt neked az elmúlt időszakban - ismeretlen oknál fogva.

2020. márc. 13. 18:51
 5/8 anonim ***** válasza:
34%
Simán lehet, engem is zavarna, hiába lennék együtt a párommal 2 éve. Engem még az is zavar ha valaki meg akar hívni akárcsak egy italra is...
2020. márc. 13. 21:03
 6/8 anonim ***** válasza:
84%
5: Férfiként engem pont az ellenkezője zavar. Amikor felháborodva tiltakozik, hogy őneki aztán semmit se fizessek. Az egésznek olyan hatása van, mintha 1: tőlem nem akar elfogadni semmit. 2 (és ez a rosszabb érzés): Lenéz, és lesajnál, hogy "biztos anyagilag padlóra tesz majd az a 2 gombóc fagyi".
2020. márc. 13. 22:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Elfogadni se olyan könnyű ám, sokszor voltam szegény, vagy a környezetéhez képest szegény.

Ne erőltesd, az fix.

Nekem azt mondta a hozzám képest kőgazdag holland haverom, hogy úgyis csak olyat ad, amit megengedhet magának.

És ez egy adottság, neki az, nekem még ez, nem a barátságunk az érintő dolog.

2020. márc. 13. 22:42
 8/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat, mindenkit jutalmazok egy pozitív értékeléssel!

Nekem leginkább azért volt furcsa, mert a környezetemben élő nők szinte kivétel nélkül nagyon szerették ha meglepte őket a párjuk és csak az én párom viselkedett ellenkezőképen, így picit el is kezdtem agyalni, hogy mi lehet a gond, de majd megpróbálom valahogy kiszedni belőle, mindenesetre egyelőre most nem halmozom el anyagi dolgokkal.

2020. márc. 15. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!