Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket ez nem zavar?
Figyelt kérdés
Titeket nem zavar, hogyha a párotok idegen nőket néz/követ/lájkol? Nem tudom ez csak engem zavar-e vagy mást is? Azt mondja neki lényegtelenek, csak a ruhák vagy pl. tetoválások miatt nézi.
24/L
2020. márc. 11. 23:01
11/14 anonim válasza:
első na igen ez a legnagyobb igazság! férfiként írom de pl nőknél meg nagyon sok "férfi" barát van párkapcsolat mellett... az is eléggé megalázó és nagyon nem illendő!
de férfiként írom nem a tetkóról van szó nem is a ruhákról hanem csak szereti nézni azokat a nőket...
ha zavar akkor mond el neki beszéljétek meg amúgy ez sem illő hogy barátnő mellett mindenféle nőcskét bekövetünk főleg akik bikinikben meg ilyen pussy villantó rucikban pózol egész nap...!
12/14 anonim válasza:
Nem zavar, mert már felnőttem.
13/14 anonim válasza:
Zavar. Pont ez nyomja lejjebb az amúgy is alacsonyan lévő önbizalmam. Próbálj meg te úgy önbizalmat építeni, hogy gyerekkorodtól kezdve semmibe vagy véve és a párkapcsolatodban is csak másodlagos vagy a modellek szépsége után. Nehéz meló.
14/14 anonim válasza:
Nem zavar, mert nem kanos kisfiú a párom, és nem csinál ilyeneket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!