Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő akinek nem kellenek közös programok, csak otthon szeret ülni szabad idejében?
Én szeretek otthon lenni, a hobbimhoz elég egy laptop vagy tablet, a macskám mindig ott dorombol mellettem, nem kell felöltözni és az értékeimre vigyázni, kényelmesen terpeszkedhetek, nem törődve azzal, hogy mennyire nőies vagy elegáns, ahogyan éppen kinézek :D
Viszont szeretek közös programokra is menni, kimozdulni, kirándulni, várost nézni, világot látni. Hangulat (és sokszor időjárás) függő, hogy éppen mihez van kedvem, viszont mégis hogy szerezzen az ember közös élményeket és emlékeket a párjával, ha tényleg soha semmit nem csinálnak együtt? Mire gondoljunk vissza majd öreg korunkban a hintaszékben kötögetve, ha nem a fiatal éveinkre, amikor itt meg ott jártunk, és mindenféle jó dolgokat csináltunk? Arra, hogy mennyit kockultunk otthon a szobában? Persze az is jó, nem azt mondom, de CSAK ebből nem állhat az élet.
Én imádok szabadidőmben otthon lenni. Teszek-veszek, kertészkedek stb. Viszont néha szeretek kirándulni, meginni valahol egy kávét, enni valamit egy étteremben, hogy egyszer-egyszer ne nekem kelljen főznöm. Ilyenkor kikapcsolódom, mert nem azon jár az eszem, hogy mit kellene kimosni, hol kellene még takarítani, vagy mit főzzek. Pici "luxus" a meló és a házimunka után. A párom szerint ez azt jelenti, hogy mindig csak mennék :)
Ha van olyan hölgy, aki teljesen olyan, mint amilyet a kérdező leìrt, vagyis csak fotoszintetizál otthon a sarokban, de bombanő, emellett jól főz, egy szexistennő és imád takarítani, az írjon rám nyugodtan, mert a párom pont őt keresi.
Szerintem munkamániás pasit eleve kevesen választanak be. Nőként ugyan magamból tudok csak kiindulni, de a barátnőimen és a környezetemen is azt látom, hogy nem igazán tudják sokan (köztük én is, persze) elfogadni, ha valami más előttünk van a kapcsolatban- márpedig egy munkalkoholista pasi esetében a munka mindig első helyen áll, és csak utána jön a párkapcsolat, jó esetben.
Ilyen pasi hasonló beállítottságú nővel esetleg meg tudja találni a közös hangot. Esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!