Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van az óvszerből, de a barátnőm nem akar tablettát szedni. Van ebből kiút vagy csak a szakítás?
Ez nálunk már párkapcsolati probléma.
1 éve vagyunk együtt és csak óvszerrel voltunk együtt eddig. Nem érzek benne semmit se, állandóan babrálni kell vele, néha a barátnőm is mondja hogy dörzsöli, pedig van előjáték...Tablettát viszont azt aztán nem, pedig állandóan mondja, ha becsúszna a gyerek, a szülei nagyon kiakadnának, mert még függ tőlük anyagilag, ők tanítatják (26 éves létére). Felhúzom nem nyavalygok, de már kezd elegem lenni. A 6 éves kapcsolatomba 1 év után elkezdte az akkori párom.
Mit tegyek? Szívem szerint szakítanék, de szeretem a lányt.
Hízhat?
Én tavaly trombózist kaptam egy havi gyógyszer után.
A te kényelmed, vagy az ő egészsége...nem kérdés.
Én 5 évig szedtem tablettát és annyira tönkrevágta a hormonrendszeremet és az anyagcserémet, hogy most 4 féle hormonális problámával kezelnek, abból 2 életem végéig megmarad.
Beléptem ilyen csoportokba a Facebookon és nap, mint nap olvasom sorstársaim történeteit. Rengeteg nőt tönkretesz a tabletta. A megannyi tünet, ami a szedése alatt van, az egy dolog, de ami utána történik a szervezeteddel (még akkor is, ha szedés közben semmi bajod nem volt), azt nem kívánom senkinek.
Szóval ne nyaggasd a barátnődet ilyennel, mert a tabletta az konkrétan egy oroszrulett. Köttesd el magad, ha ennyire problémázol, komolyan mondom. Azt vissza lehet csinálni bármikor. Tabletta után, ha beüt a szär, nincs visszaút.
Szakíts. Hadd legyen együtt valami normális pasival, aki nem várná el a "szerelmétől", hogy tönkretegye a szervezetét.
Egyébként az írásodból a csíráját sem látom az iránta mutatott tiszteletnek és szeretetnek.
Az én páromnak soha eszébe sem jutott, hogy szakítson velem azért, mert nem szedtem tablettát. Mondogatta, hogy mennyire jó lenne, de nem erőltette, mert pontosan tudta, hogy a tabletta felborít.
Utána miatta mégis elkezdtem szedni, de mostmár ő mondja, hogy hagyjam abba, mert rossz hatással van ránk.
Na ezen gondolkodj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!